Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gázul néznénk ki együtt?
Én 155 cm-s lány vagyok és 70kg, de azt szokták mondani hogy nincs rossz alakom, szóval ha lefogynék biztosan dögös lennék.
Ő nem tudom pontosan mennyi de 180cm-nél több, és kimondottan sovány. Nagyon furán néznék ki egy ilyen testalkatú pasival? :S
Én 154 cm vagyok és én is 70kg voltam, és leginkább egy orosz tankra hasonlítottam...(igaz most se vagyok vékony az 51 kilómmal).
De ha szerinted nem nézel ki rosszul akkor mi a f.aszért foglalkozol ezzel a dologgal? Most akkor a magasságod zavar vagy a súlyod?
17/L
Sok ilyet látni szal nem:D Ritkább az olyan aki dögös és egy soványka pasival jár hacsak az nem emos. Én a helyedben lefogynék a srác helyébe meg eljárnék kondizni és akkor már is jobban néznétek ki együtt.
20/F
Ha nem jössz be neki,akkor mi értelme a kérdésnek?
Tudod "az ábrándozás az élet megrontója" :D
Amúgy meg lehet hogy a telt csajokra bukik,elvileg vannak ilyen fiúk,de én még nem találkoztam eggyel se.
11.05
Na, jó tudni,azt hittem ez csak ilyen urban legend :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!