Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha van barátnőm már lassan 2 éve, de folyton hajt a vérem és csajozok? Sose csalnám meg isten ments, de egyszerűen kell az, hogy lássam érdeklek még más lányokat is.
Figyelt kérdés
Oltogatom őket, felkóstolgatom de amit komolyabbra kerül a sor bejelentem hogy van bárátnőm és megszakítok mindent, majd kezdődik előről az egész... Kicsit lelkiismeret furdalásom van, de végsősoron nem csalom meg szóval nincs miért... Szerintetek ???2013. jan. 9. 09:39
1/21 Patrik24 válasza:
Önértékelési gondod van, nem tudsz harmóniában lenni önmagaddal, a külső megerősítésektől és véleményektől függsz.
2/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz, és mi a tehendő ? :D
2013. jan. 9. 09:41
4/21 A kérdező kommentje:
Azt sejtem, hogy gáz.. van olyan nő aki hasonló cipőbe jár ???
2013. jan. 9. 09:43
5/21 anonim válasza:
Aki más emberek érzéseivel játszik, az sosem marad büntetlen.
6/21 anonim válasza:
Hosszútávú kapcsolatban szükség is van visszaigazolásokra másoktól. Viszont ha ez állandó jelleggel történik, és már a kapcsolat eleje óta, akkor tényleg önértékelés probléma lehet. A saját megoldásodra neked kell rájönnöd.
7/21 anonim válasza:
4
Egy egészséges nő tudja helyén kezelni az embereket, és nem játszik más emberek érzéseivel.
8/21 A kérdező kommentje:
nem játszok senki érzéseivel, és nem az elejétől van így csak az utóbbi 1-2 hónapba. Leginkább unalom miatt, melózok sokat és ezzel ütöm el az időt.
2013. jan. 9. 09:44
9/21 anonim válasza:
8-De igen, ez amit te csinálsz kimerítí a játék fogalmát.Mert csak magadra gondolsz, de azokra az emberekre nem, akikkel szemben ezt teszed.Ez nagyfokú egoizmusra is utal.A fent már említetteken kívül. Beteg lélekre utal aki ilyet csinál.
10/21 anonim válasza:
Egy kis flört miért utalna beteg lélekre? Szerintem a másik fél is tisztában van ezzel, ha belemegy, hogy ez flört. Nem a kezüket kéri meg. Kérdező, én akkor voltam így, mikor már nem volt okés a kapcsolatom egészen. Meg lehet találni ebben az egyensúlyt, hogy visszajelzéseket kapj más nőktől, ez nem beteges, de ha állandóan erre van igényed, akkor gondolkozz el, mi hiányzik a kapcsolatodból. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!