Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt h egyszerűen teher az ismerkedés?
Régebben mindenkivel össze tudtam haverkodni és mindig ott voltam mindenhol (4-5éve), most viszont azt érzem ha megyünk vhova haverokkal (ritkán) h az egész olyan nyűg. Új ismerősöket találni pedig végképp fárasztó és ezt úgy mondom hogy itt is szoktam megbeszélni randikat/bárati találkákat.
Vmiért elment a kedvem az ismerkedés elejétől amikor még figyelni kell h mit mondok/teszek és produkálni is kell magam h ne legyek unalmas :S
Pedig ismét ott vagyok h az összes ismerősöm elhagyott szinte és kellene keresni újakat.. a másik pedig h barátnő se ártana, de mégsincs hozzá kedvem.
Azt tudom h utánna már jól érzem magam velük de az eleje nagyon nem fekszik vmiért.. mostmár inkább egyedül eljárok vásárolni, nézelődni, utazgatni hiába tudom h többen jobb lenne :/
Van vmi javaslatotok? egyátalán van aki még így érez mint én?
elég fárasztó volt olvasni,hogy mennyi nyűgöd,bajod van,azért depressziós ne legyél...de ha már vigig olvastam,válaszolok
keress valami jó munkát,olvass könyvet
az embernek egyedül is tudnia kell valami jó elfoglaltságot találnia...
képzeld,én is egyedül járok vásárolni,ügyeket intézni,2 éve egyedül vagyok,még élek!
most én is sírjak?
Nem vagyok depis, sőt jó kedvem van így is és pont h az ismerkedés veszi el a kedvem ha tudom h "jajj holnap megint találkozni kell ilyen célból vkivel.."
Már ott tartok h egyedül járok külföldre, wellnessezni, szórakozni, mindent. :S
Még mindig nem értem,ha neked ez így jó,nem vagy emiatt depi,akkor mi a gond?
Mint mondtam,én is egyedül járok ide,oda.
Bár én sokak szerint jóképű vagyok,akadna is jelentkező bőven,de én mégsem akarok ismerkedni,jelenleg nekem jó egyedül.
csak érdeklődés szintjén kérdeztem...
amúgy engem is jóképűnek/normálisnak tartanak csak így alakult, suli után nehez ismerkedni, erre már rájöttem azóta :D
Jahh csak vicc volt!!! Mármint érted, nekem is teher az ismerkedés meg neked is és ezért írtam, hogy ismerkedünk...:D
Amúgy nem akarok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!