Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok eljutni az első csókhoz? Egyszerűen nem tudok kezdeményezni
Első két randi mindig tökéletes, megiszunk egy kávét vagy valamit, kellemesen elbeszélgetünk, de aztán a 3. 4. randinál már elég cinkes hogy még mindig csak beszélgetünk
Srácok vagy lányok mindegy, leírnátok mitévő legyek? Mármint, hogy megcsókoljam? vagy megfogjam a kezét? vagy mi a fene? kényelmetlenül érzem magam ilyenkor mindig, csak beszélgetni vagy kávézni nem hívhatom le ötödjére is, valamit lépni kell különben tényleg -jogosan- barátként fog rám nézni csak, de nem tudom ezt hogy kéne... Egyszerűen nem tudom hogy kezdeményezzek, abból már kinőttem hogy buliba leitassam és úgy lesmároljam aztán megdugjam, most már komoly kapcsolatra vágyok! esetleg személyes tapasztalatokat is írhatnátok! nagyon hálás lennék
nemtudom :S
én már többször voltam lányokkal randin, és sajnos mindig a lány kezdeményezte a csókot, meg ilyeneket.
én valahogy nem tudom megtenni...nemtom miért, pedig tök jó dolog.
unalmas lehet 3-szor 4-szer ugyanott ülni és iszogatni.
nem tudom de ezt sztem lehet érezni, ha szimpatikusak vtok egymásnak és nem kell 5-10-100 randi.........
másodikhoz szólnék annyit, hogy én már az első randin azt érzem a lánynál hogy csókra vágyik, nemtom hogy valahogy látom a szemében.
de akkor sem tudok kezdeményezni.
első voltam.
"másodikhoz szólnék annyit, hogy én már az első randin azt érzem a lánynál hogy csókra vágyik, nemtom hogy valahogy látom a szemében.
de akkor sem tudok kezdeményezni.
első voltam."
Pontosan ugyanez van nálam is. Ha első randin szar, nem lesz második:)
Egyik pillanatban nézz mélyen a szemébe. Aztán csókold meg. :)
Nekem barátom a randinkon amikor beszélgettünk, egyszer csak elnémult aztán én is, nézett rám nagyon és megkérdezte félősen, hogy ha megcsókolna pofon ütném e? Mondom így, hogy bejelented előre, nem. De amúgy sem vagyok pofozkodós. :) Aranyos volt, ahogy megkérdezte.
(Csak az első pár sort olvastam...)
Már az első randin kellenek az érintések, és a kézenfogás!
Alapból puszival köszönnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!