Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok csajozni. Lassan ma'r ga'z lesz ha nem lesz bara'tno"m. Vki tippek? Hogyan kell?
Itt vagy elásva ,hogy nem tudod. Azoknak jók, akik ezt a kérdést fel sem ,teszik, csak felszabadultan nekiállnka a nőkkel pofázni lesz a mi lesz alapon, kialakul a kölcsönös szimpátia, és végül ágyba viszi.
Neked ez ösztönszerüleg, jó tanulás folyátn életkori sajátosságként nem lett beidegződve, és nem tudod mit tegyél a nőkkel.
Ez neked régen rossz.
Ez nem olyan,hogy na akkor most megtanuljuk mit kell mondani, mit kell csinálni, vagy belédforrt az évek során, vagy nem. Te a vagy nem vagy. Ezen nem lehet korrigálni.
Sose leszel olyan színvonalú hódító szerintem mint azok akinek már a vérében , ösztöneikben van a nőszerzés.
Persze próbálkozhatsz összekapargatni minden bátorságodat, tódozott fótozott szövegeket kitalálni, aztán kinyögni valamit neki jó pofával, de sajnos a kisugárzás, a hatáskeltés el fog maradni mellőle. Egyeszerüen ez a hatáskeltés, sárm, ez egy jellemfüggő dolog, és nem mindegy hogy az életed elmult szakaszában milyen jellemmé váltál. Amilyen vagy, azon már nehéz korrigálni.
Szóval csak akkor lesz nőd, ha épp egy olyat fogsz ki, akinek külsőre bejössz, és nem érdekli nagoyn a jellemed, hogy nem vagy magabiztos, határozott, dumás, és vicces.
Csak ott a bibi, hogy a 10 nőből 8 nak sajnos ez kell.
# 5!
Olyan a szöveged, mintha a Google Translate fordította volna.
De van benne igazság, még téves a következtetés. Nagyon nehezen ismerkedtem. Mégis volt barátnőm. Aztán egy hosszú kapcsolatnak véget vetettem és rájöttem, hogy bőven túl a 30-on nem tudok csajozni.
Viszont volt annyi siker az életemben (házasság, sport, karrier), ami alapján elhittem, hogy ez is sikerülni fog. A sorozatos randik pedig tovább növelték az önbizalmamat. Egy pillanatig nem játszottam szerepet. És ahogy változtam, úgy kezdtek ragadni rám a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!