Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék, hogy nyíltabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy nyíltabb legyen a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
szal van egy lány akinek szerintem viszont tetszem, viszont amikor odamegyek vagy ő jön oda akkor csak a suliról beszélünk, egyszerűen képtelen vagyok önmagamat adni csak mondok valamit válaszol de semmi hülyülés meg ilyesmi
2013. jan. 30. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A nyílt kapcsolat azt jelenti, hogy együtt vagy valakivel, de mással is dugtok. Szerintem nem erről akartál kérdezni.
2013. jan. 30. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
naakkor fogalmazd át ha gondolod
2013. jan. 30. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
de gyorsan kéne valami segély, mert már több mint egy hete és egy napja van húzva ez az ismerkedés
2013. jan. 30. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:

A nyílt, az bizalmasat is jelent, szerintem a kérdező erre gondolt. Amire pedig az első, az a nyitott kapcsolat, nem mindegy !

Kérdezőnek: Zavarban vagy, mivel tényleg tetszik a lány, nem akarod elrontani, ez természetes. Viszont valamikor le kell dönteni azt a gátat, légy egy kicsit bátrabb, végy erőt magadon.

2013. jan. 30. 21:35
 5/9 A kérdező kommentje:

de azt sem tudom mit mondjak neki

jáááj

2013. jan. 30. 21:40
 6/9 A kérdező kommentje:
tudok beszélni de a sablontémákkal az a baj hogy sablontémák, nem jók és ha ez így megy tovább biztos, hogy nem lesz semmi a csajból az tuti
2013. jan. 30. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező:

4-es voltam. Most látom írod "1 hete, 1 napja", mindezt úgy írod, mintha egy éve húzódna! :D Hová ez a nagy sietség? Lehet, hogy ez a lány nem szereti a kapkodást, lehet, hogy időre van szüksége, hogy megnyíljon, érdemes lenne kivárni. De amúgy ha ennyire sürgős, lépj a tettek mezejére, kérdezd meg hétvégén ráér e, elhívnád valahová (nem tudjuk milyen beállítottságú, így a helyszín rád van bízva).

2013. jan. 30. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha tetszik, vegyél neki valamit. Olyan dolgot, ami elfér a táskádban és akár napokig is el van, ha valamiért éppen nem találkoztok. Lepd meg vele! Lehet ez egy felírt, de számára kedves CD, egy kis bonbon, vagy akár egy szál virág (ha biztosan tudod, hogy aznap találkoztok). Hívd meg egy üdítőre, szendvicsre, fagyira, sütire. A mozit majd később! Írhatsz egy "béna" verset neki, elmondva, hogy tegnap emiatt meg amiatt pont eszébe jutottál és úgy érezted, hogy ... Nem baj, ha egy kicsit nyájasabb vagy, csak azért légy önmagad. Ne csöpögjél! :o)

Ez egy finom, apró módja a közeledésednek. Ha van egy kis esze, észreveszi. Az is lényeg lenne, hogy egy darabig ne hagyd abba. Hetente, kéthetente egyszer nyitnod kell felé.

Ha tetszel neki, ő is reagálni fog rá. Ja! Próbálj meg rendszertelen lenni! Akkor nagyobb a meglepetés!

Talán vannak más megoldások is, majd megírják. Én ezt használhatónak tartom.

43/F

2013. jan. 30. 21:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Azon a részen túl vagyunk már, hogy tetszem e neki. Azzal mentem oda...
2013. jan. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!