Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy nyíltabb legyen a kapcsolatunk?
A nyílt, az bizalmasat is jelent, szerintem a kérdező erre gondolt. Amire pedig az első, az a nyitott kapcsolat, nem mindegy !
Kérdezőnek: Zavarban vagy, mivel tényleg tetszik a lány, nem akarod elrontani, ez természetes. Viszont valamikor le kell dönteni azt a gátat, légy egy kicsit bátrabb, végy erőt magadon.
de azt sem tudom mit mondjak neki
jáááj
Kérdező:
4-es voltam. Most látom írod "1 hete, 1 napja", mindezt úgy írod, mintha egy éve húzódna! :D Hová ez a nagy sietség? Lehet, hogy ez a lány nem szereti a kapkodást, lehet, hogy időre van szüksége, hogy megnyíljon, érdemes lenne kivárni. De amúgy ha ennyire sürgős, lépj a tettek mezejére, kérdezd meg hétvégén ráér e, elhívnád valahová (nem tudjuk milyen beállítottságú, így a helyszín rád van bízva).
Szerintem, ha tetszik, vegyél neki valamit. Olyan dolgot, ami elfér a táskádban és akár napokig is el van, ha valamiért éppen nem találkoztok. Lepd meg vele! Lehet ez egy felírt, de számára kedves CD, egy kis bonbon, vagy akár egy szál virág (ha biztosan tudod, hogy aznap találkoztok). Hívd meg egy üdítőre, szendvicsre, fagyira, sütire. A mozit majd később! Írhatsz egy "béna" verset neki, elmondva, hogy tegnap emiatt meg amiatt pont eszébe jutottál és úgy érezted, hogy ... Nem baj, ha egy kicsit nyájasabb vagy, csak azért légy önmagad. Ne csöpögjél! :o)
Ez egy finom, apró módja a közeledésednek. Ha van egy kis esze, észreveszi. Az is lényeg lenne, hogy egy darabig ne hagyd abba. Hetente, kéthetente egyszer nyitnod kell felé.
Ha tetszel neki, ő is reagálni fog rá. Ja! Próbálj meg rendszertelen lenni! Akkor nagyobb a meglepetés!
Talán vannak más megoldások is, majd megírják. Én ezt használhatónak tartom.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!