Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék?! Úgy érem kezd tönkremenni a kapcsolatunk!
Szia!
Fontos a szex egy párkapcsolatba, nem azt mondom, hogy azon múlik minden, de az "hozzáköt". Szereted a párodat? Vagy csak megszokás, esetleg félsz az egyedülléttől? Bizony ezek a szerek olyanok, amik csökkentik a libidót, de ezt lehet orvosolni. Különféle vágykeltő kaják stb. Vagy esetleg beszélj egy orvossal. Ha szeretitek egymást, akkor minden okés lesz. :)
Az a gond, hogy itt senki nem fog olyan választ mondani neked, mint pl. egy orvos. Én ezt javasolnám.
Egyébként úgy tudom, hogy ez egy idő után elmúlik, és minden a normális kerékvágásba megy tovább. Kicsit utánanéztem és egy nőgyógyász írta ezt.
"A libidó csökkenése lehet a fogamzásgátló tabletta mellékhatása, de akinél ezt okoz, annak bármilyen fogamzásgátló azt okozza. Nincs értelme váltani."-Dr. Lázár Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!