Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kezd hanyatlani a kapcsolatunk de egyikünk se látja be. Vissza lehet még hozni a rendes kerékvágásba?
Van barátom,10hónaposak vagyunk és hát igen,osztálytársak is.Kezdem azzal h ezzel nincs semmi probléma nem a megunásról, a sok együttlétről van szó hanem a viselkedésekről.
Kezdem azzal hogy én nagyon szeretek bújni de hát suliba ugye vissza kell fogni magunkat igy csak 1-2 puszi vagy ölelés amit ő viszonoz,sőt belehúz az ölébe és úgy beszélgetünk,elvagyunk. De néha úgy viselkedik velem... NEM ÚGY MINTHA MEGUNT VOLNA. hanem mintha ott se lennék nem is léteznék se semmi.kezdem azt érezni hogy a kapcsolatunk az iskolai és a szexuális életen kivül eléggé jeges.Akármikor amikor kérdem h menjünk el valahova vagy csak ilyen 1-másfél órára vagy abból is baj van mert ő nem szeretne iskola után,viszont tudja hogy nekem óráim vannak neki pedig edzés igy az egyetlen időpont suliután van.
Nagyon sok dolgot átvészeltünk ár kezdve a 3.személytől is, aki LÁNY volt szóval ő részéről volt 3.
A másik pedig..annyi mindent elnézek annyi mindenre kapható vagyok az ötleteire bármire,de én ezt nemkapom vissza.Kezdem pl azzal hogy FB.fent vagyunk mind a ketten és régen barátokként kezdtünk legjobb barátok lettünk és akkor elmondta nekem h az akkori csaj akivel kavar x-nek meg y-nak lájkolgatja a képeit és neki ez ROSSZUL ESIK. erre emlékszem is,és én nem csinálom ezt.Ellentétben vele...egyre többet látom h x-nek meg y-nak a képét kedvelgeti.Szóvá is tettem neki és megint csak én lettem a rossz mert felfújom a dolgokat..Ha én nem csinálom neki miért kell?És ma aztmondta h kisgyerekes a kapcsolatunk merthogy a lájkolások pl... kérdeztem tőle h és neki h esne?és nem én vagyok az egyetlen aki "felfújná".azt válaszolta rá hogy sehogy... most akkor mivan?! akárhányszor amikor elmondok neki valamit mindig felhántorgatja pl amikor totál szét voltam esve azt kérdezte hogy :mitől lenne nekem több problémám mint neki vagy akárki másnak?! Hát úgy hogy mondjam el neki ha így áll hozzá?
Ja igen,és múltkor veszekedtünk suliban de előtte megbeszéltük h délután elmegyünk vhova..(ide is én hivtam)
Suli után kérdem tőle h akkor hova megy? És azt válaszolta h megy xy helyre... néztem nagyot mondtamneki h köszönöm és faképnél hagytam. de nem jött utánam szóval részéről elmehettem volna akár bőgve is aztán visszamentem mert én vele ellentétben nem bírtam.
Ja és igen,amikor felhoztam h beszéljük meg akkor elkezdi h DE MIÉRT KELL FELHOZNI?!..azért mert én nem tudom magamba lezárni és nem hiszem el h mindazok után amikre lecsuktam a szemem, ő képes minden apró p*csaságon felháborodni és mindig csak én vagyok a hibás mert hiszti hiszti hiszti...
Nemtudom mi van én nagyon szeretem,tudom ő is engem de ez így nem jó.
Neharagudjatok h hosszúra sikeredett,de a válaszokat előre is köszönöm.18/L
1. a lájkolás ne zavarjon, nekem is tetszik egy srác, és nem csak az ő képeit lájkolom, hanem azét is, akinek tetszik a képe :) ez nem jelent semmit
2. a fiúk ebben a korban nem valami lelkizősek, nekik a szexualitás a fontos.
3. azokat a dolgokat, amiket nehezen élsz meg, a barátnőiddel vitasd meg, mert egy pasi 18 évesen nem szereti, ha a barátnője állandóan a problémáival nyaggatja
4. szerintem mondd el ezt neki, ha nem érti meg, próbálj várni egy kicsit, hátha kinövi, ha meg nem , akkor se keseredj el, lehet, hogy nem ő az igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!