Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd TÖNKREMENNI a kapcsolatunk? Hogy kéne reagálnom?
A párommal együtt élünk már másfél éve. Azóta közösen járunk bulizni, mindenfelé együtt megyünk.
Nemrég elkezdtünk egy edzésre járni, ahol nagyon jófej emberekkel ismerkedtünk meg. Legutóbbi edzésen meghívták őt sörözni. De kikötötték hogy csak pasik mehetnek, egyik lány sem jöhet, se az edzésről, sehonnan.
Most mennek majd el a napokban sörözni, tehát egész este elbulizgatnak valahol. Én nem szoktam ehhez a helyzethez, főleg hogy mondták többen hogy a bajt keresik ezek a srácok. Mindenkibe belekötnek.
Mit tegyek? Engedjem el nyugodtan? Nekem fura hogy nélkülem megy. Mostanában a szex sem a régi. Sok a stressz, ritkábbak lettek az együttlétek. Próbálkozik helyrehozni ezt a dolgot de valahogyan.. nem tudom... nem a régi a dolog. Mintha nem tüzelném fel annyira, mint régen.
Félek hogy elkezdett tönkremenni a kapcsolatunk. Először a szexel vannak gondok, most meg még külön is menne bulizni. Én reagálom túl?
Ő 20/f én 22/l
Azért amiért el mer menni a szoknyád mellől még nem kell beparázni.
Igen túlreagálod nemis kicsit..
Nem jó, ha mindig egymás szájában vagytok. Mindenkinek kell egy kis privát szféra, még akkor is (sőt, főleg akkor!), ha együtt is éltek. Nem szabad ennyire összenőni, mert így unalmassá, monotonná válhat a kapcsolat, és ilyenkor mindig fennáll az a veszély is, hogy előbb vagy utóbb kihűl...
Hagyd elmenni, hadd szórakozzon egy kicsit, hadd legyen külön tőled. Ki tudja, talán még a szexuális életeteknek is jót tesz, ha egy kicsit kiereszti valahol a fáradt gőzt. :)
Amúgy meg igenis, a férfiaknak is kell néha a haveri társaság, kikapcsolódás, meg az, hogy egy kicsit kirúghassanak a hámból az asszonyka nélkül. :)
Szerintem ne aggódj, egy picit túlreagálod, de nincs semmi baj. :) Amúgy is, ha bízol benne, nem lehet félnivalód. :) Ismered a párodat, tudod, hogy milyen, és biztos, hogy nem keveredne szándékosan bajba. Szerintem nyugodj meg, és hagyd, hadd szórakozzon egy kicsit a maga módján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!