Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy egy picit felpezsdüljön a kapcsolatunk?
nagyszülőket nem lehet megkérni, hogy néha legyenek ők a gyerekekkel hétvégente? és akkor együtt tudnátok lenni. szerintem nem egészséges ennyire nem pihenni. értem, hogy kell a pénz, de egy vasárnapot szerintem kibír munka nélkül(nem minden vasárnap, de 1-1 alkalom beleférne). és kéne egyszer őszintén beszélgetni, hogy kinek mi a problémája.
a fogyózós részéhez: mond meg neki, hogy magadnak akarsz tetszeni, mert nem érzed jól magad a bőrödben.
Aludjatok összebújva! De komolyan, szerintem ez rengeteget jelent. A párod sokat dolgozik, és mivel láthatóan ő bírja nehezebben a stresszt, ezért neked kell megértőnek lenned, és gyakrabban lenyelni a békát. Ha feszült, akkor ajánld fel, hogy megengeded a fürdővizét, addig mondjuk nézze meg a szokásos dolgait a gépen, és majd fürdés után, ha lenyugodott beszélgettek.
Reggel ölelés, este ölelés, és ez a MINIMUM. Fontos, hogy ha szex ritkán van is, a testi érintkezés NE szűnjön meg. Ha TV-t néztek, akkor is bújjatok össze.
Mi a barátommal jóéjtpuszit is adunk egymásnak. Gyerekesnek hangzik, de nagyon jó dolog:)
Alvó férfit lehetetlen rávenni a szexre, ez igaz.
Szerintem is "adjátok le" néha a gyerekeket, és akkor az az együtt töltött idő legyen minőségi, de tényleg. Beszélgessetek, szeretkezzetek, stb.
Sok sikert! 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!