Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év együttlét után a barátnőmnek már nem mindig szép sima a lába, puncija, van hogy pár napig hagyja rajta a szőrt. A kapcsolatunk elején sose volt ilyen, ez normális? Mit tehetnék ellene, így kevésbé kívánom.
ez normális részéről teljesen, de mondd meg neki, másfél év után meg főleg, gondolom, azért rendben van köztetek a kommunikáció. szóval szólj neki, hogy így kevésbé kívánod, és tudna-e gyakrabban szőrteleníteni ott, mert te azt jobban szereted. hidd el, meg fogja érteni, nem fog megbántódni, mert neked akar tetszeni :)
17/L
Néha én is rajta hagyom egy-két napig a lábamon a szőrt, mert nagyon érzékeny a bőröm, és jó pihentetni. Plusz epilálni/gyantázni is csak úgy tudod rendesen, ha picit már visszanőtt.
Nyilván szegény azt hiszi, hogy szereted annyira, hogy ennyit megérts...És nem azt mondom, hogy nyugodtan hagyja el magát, de amit leírtál, messze nem ez a kategória.
Szerintem ez teljesen normális.
1. jó pihentetni,
2. ha gyantázik akkor lehet hogy csupán anyagi kérdés az egész. Mint most nekem is. Bár nem tudom hány éves a hölgy, nő?
A párom azt mondta hogy elhanyagalom magam, de csak annyi hogy nincs igazán pénzem elmenni. Holott nekem magamnak is jól esne.
Szóval szerintem mondd neki hogy ez így nem tetszik neked, de azt is kérdezd meg miért teszi. Lehet hogy egészen banális oka van, és köze nincs ahhoz hogy mi van a kapcsolatokkal.
Csak szerintem abban a hitben van hogy így is tetszik neked ha nincs mindíg toppon. Szerintem ez csak annyit jelent hogy jobban megbízik benned. Én ennek örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!