Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 7 év együttlét után már nem vagyok szerelmes a csajomba, és valami újra vágyom? 7 év után szakítottam vele.
...pedig tényleg jól megvoltunk, de már nem szerettem. Neki nagyon fáj ez a dolog, sajnálom őt. Találtam egy lányt akivel jól kijövök, szép, kedves, megértő. A volt barátnőm mindíg keres, hogy találkozzunk, én meg mivel sajnálom nem mondok nemet, próbálom vígasztalni, de félek így elveszítem azt a lányt akivel nemrég találkoztam.Mi lenne a legjobb?Ha végleg megszakítanám a kapcsit az exemmel?
Vagy ne foglalkozzak vele hogy elmúlt a szerelem(hisz az mindíg elmúlik)és menjek vissza hozzá?
Mit csináljak hogy ne szenvedjen annyira a volt párom a szakítástól?
Sajnos ez a normális a mai fiataloknál (mondom én 35 évesen).
Azt mondta hogy működött a kapcsolatod 7 éven át ami nem kis idő. Igen a szerelem elmúlik idővel ha nem teszünk érte. Van az első pár év amikor minden új és nem kell sokat tenni a kapcsolatunkért. Majd jönnek az unalmas, dolgos hétköznapok amiket csak "túl kell élni". Ilyenkor kell nagyon sokat tennünk annak érdekében hogy a szerelem fennmaradjon esetleg visszatérjen.
15 éve vagyok ugyanazzal a nővel és igen volt mélypontok, lesznek is. De tudom hogy Ő az akivel le tudom élni az életem, akibe újra és újra szerelmes tudok lenni.
Egy 3 gyerekes apuka véleménye volt ez.
16:42esnek: Nem kellene ezért a pasikat hibáztatni.Na jó, ebben a kapcsolatban nem a lány a hibás,hanem a fiú,de azért nem kellene általánosítani.Viszont a fiú sem hibás,csak egyszerűen nem szereti már a lányt.
(amúgy lány vagyok)
A kérdezőnek: Ha már nem szereted, akkor mond meg neki és beszéljétek meg,hogy nem tarthatott örökké.Sajnálatból ne légy vele,mert az a legrosszabb.
miez a hülyeség h nemszép dolog h elvettél 7 évet az életéből? ez egy oltári baromság, az ilyenekre nehallgass. egy kapcsolatot nemlehet előre megmondani, h meddig fog tartani. senkisem úgykezd egy kapcsolatot h ez örökké fog tartani. ezt a lány is tudta, és bevállalta, úgyhogy nincsen ebben semmi.
mellesleg azsem szép dolog, ha sajnálatból maradunk együtt vkivel.
amúgymeg itt számít a kor is. mert a szerelem előbbutóbb télleg kihül, de nemmindegy h ez 20 évesen, vagy 40 évesen következik e be. amíg fiatal vagy, és van lehetőséged meg időd egy másiik lányra, addig teljesen nyugodtan. de amint megállapodtál, és aztán hült ki a szerelem, utána már nemérdemes felbontani, mert előbbutóbb mindegyik kapcsolattal ez fog történni.
a volt barátnődnek meg megkell értenie, hogy vége, és kész. ezígy működik normálisan, h tudomásul veszik, és ennyi. persze nagyon fáj, de tudomásul kell venni, és nemszabad üldözni a másikat h fogadjon vissza
és ezt egy lány mondja (23), nem egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!