Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Jó tudom, ti most pisisnek és idiótának fogtok tartani vagy azt mondjátok, hogy a sztorim átverés és ne trollkodjak ilyen korán. Nos én csak a véleményeteket szeretném kikérni és talán jó lenne, ha segítenétek is. Én egy 13 éves lány vagyok. Az a bajom, hogy nagyon vágyok arra, hogy legyen egy pasim. Én a pasi dologhoz túl fiatalnak gondolom magam és tudom, hogy ti is. De egyszerűen olyan üresnek érzem magam és tudom, hogy valamiért mégis vágyok arra, hogy pasim legyen. Hogy ne úgy szeressen mint egy családtag vagy barát, hanem úgy ahogy egy embert akibe szerelmes. És tudom, hogy ciki, ahogy ezt elmagyaráztam, de én ezt így érzem. Én így nagyon egyedül érzem magam. Életemben eddig egyszer volt pasim. És azóta, hogy nem vagyunk együtt nagyon levert vagyok. Persze az nem volt igazi járás és elég régen is volt, de nekem akkor is számított. És hát... Azt szeretném kérdezni, hogy ti ilyenkor mit javasolnátok? Mit tegyek? Annyira egyedül vagyok... Szomorú így élni. :/ Nem akarok így élni. Segítsetek kérlek! :(2013. márc. 31. 06:33
41/59 RaZeR1912 válasza:
Hogy próbáltál keresni?Az 1 dolog hogy társaságba csatlakozol de inkább a visszafogotabb csendesebb fiúk akik keveset beszélnek kevés emberrel mármint nem úgy értem hogy különcök hanem nyugodtabb fajták csendesebbek azok normálisabbak szoktak lenni a többi pedig a sz*x foglalkoztatja nagy részt...
42/59 A kérdező kommentje:
ott egy visszafogott ember sem volt... XD
2013. ápr. 1. 17:18
43/59 RaZeR1912 válasza:
Milyen társaságba mentél te?! xD
44/59 RaZeR1912 válasza:
Keress osztály bulin iskola bulin (általába akik ülnek és nem táncolnak) azok a visszafogotabb csendesebb emberek vagyis nem úgyhogy 20 na ülnek 1 csoportba mert az 1 banda :D hanem magában vagy maximum 1-2 haverral ül ott... Tapasztalat bár én nem haverral ültem hanem csak aludtam :)
45/59 RaZeR1912 válasza:
Hmmm 75% jó válasz fejlödök :) amúgy meg mást nem is tudnék ajánlani az idő segíteni fog de ha meg nem bírsz úgy élni az eléggé probléma mert nem lehet veled mindig valaki egyedül is tudni kell élni.Hány oldalas lesz ammugy ez a kérdés? szerintem sok ha így folytatjuk :)
46/59 A kérdező kommentje:
Nem baj lehet 100 oldalas is. XD Hát az a baj, hogy az én sulimban nem szokott buli lenni. :(
2013. ápr. 1. 17:31
47/59 RaZeR1912 válasza:
Milyen suli az b*szki? iratkozzál kifele xD
48/59 RaZeR1912 válasza:
Aztán az osztályodban sincsenek csendes félék?Akik nyugodtak?:) Vagy az iskolában?
49/59 A kérdező kommentje:
Tudom én is utálom azt a sulit, de a szüleim nem akarják, hogy elmenjek onnan... :( Hát az osztályomban egy normál fiú sincs, sőt az egész suliban nincs. XD
2013. ápr. 1. 17:51
50/59 RaZeR1912 válasza:
Hmmm azon én hogy segítsek?! xD Bonyolult helyzet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!