Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak normális fiúk de komolyan? Hol lehet velük ismerkedni?
Egyszerűen nem értem! Normális, intelligens, céltudatos lány vagyok. Mindenki csodálkozik, hogy nincs barátom, mert ezekhez még csinos is vagyok, nagyon figyelek a külsőmre, saját döntéseim alapján csinálok mindent. Szeretek főzni, olvasni, múzeumba járni, imádom a régi filmeket és zenéket, de nem vagyok ilyen unalmas, otthon ülős, apu pici lánya sem és még sem találok egy rendes normális fiút, aki komoly kapcsolatot szeretne.
19/L
Hát, akkor neked abszolút nem távoli Foldileny, te dolgozni mész, én tanulni. :D
Jövő ugyan ilyenkor az Oxfrodon. :P
Ha a Miskolci Egyetemre jársz összefuthatunk..
Én elég intelligensnek/műveltnek tartom magam, gazdag érzelmi világgal, csak sokan idiótának néznek :D Lehet te nem néznél
Hópihe! Én nem akarom neked bizonygatni, hogy mennyire vagyok erkölcsös, de megosztok veled 2 dolgot, ami szerintem alátámasztja;
1. Nem iszok alkoholt, egész életemben összesen 2dl bort ittam, sose voltam részeg, még pezsgőt sem iszok, mert véletlenül sem akarok rászokni, mert tudom, milyen nagy fájdalom lenne a leendő feleségemnek, gyerekeimnek.
2. Tudod hányszor utasítottam vissza szexet? Meg sem tudom számolni. Tudod milyen nehéz az ösztönöknek, a biológiának ellent mondani? De ellent mondtam, mert az Igazira várok.
És ez csak kettő volt a sok közül, szóval nem hinném kemény 18 év kísértés után elbuknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!