Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak normális fiúk de komolyan? Hol lehet velük ismerkedni?
Egyszerűen nem értem! Normális, intelligens, céltudatos lány vagyok. Mindenki csodálkozik, hogy nincs barátom, mert ezekhez még csinos is vagyok, nagyon figyelek a külsőmre, saját döntéseim alapján csinálok mindent. Szeretek főzni, olvasni, múzeumba járni, imádom a régi filmeket és zenéket, de nem vagyok ilyen unalmas, otthon ülős, apu pici lánya sem és még sem találok egy rendes normális fiút, aki komoly kapcsolatot szeretne.
19/L
Kérdező! Az országban merre vagy fellelhető?
Amúgy normális, viszonylag intelligens, ambiciózusnak mondott srác vagyok. Egyedül kívülről nem látszik meg mindez (karosszéria inkább, mint ízlésbeli hiba), így azonnal kapok egy kosarat 10-ből 8 esetben. Normális fiút keresel, amiből kevesebb a jóképű - mivel a jóképű, kicsit elszáll magától - vagyis nem is olyan rendes.
Én meg életem szerelme zónába tettem és ő barátzónába. :D
21/N
167cm
55kg
Mielőtt itt dagadtoznátok, meg társai. :D
Hópihe, nem erre gondoltam. Persze, hogy nem törvényszerű, hogy az illető mindenképpen tetsszen.
Csak az a helyzet, hogy amikor egy ilyen kérdést feltesznek, akkor egy olyan fickóra gondolnak valójában, aki egy kegyetlenül menő, jóképű, hiperszuper valaki, akiért döglenek a nők, de az ő kedvéért átmenne hűséges, kedves pasiba. A legtöbb lány az ilyen kérdéseknél valójában erre gondol és nem jön rá, hogy álomvilágban él. Ha sorba állítanánk az összes olyan fiút, aki normális, értelmes, kedves és mindegyikkel randizna, szerintem akkor se kellene neki egyik sem közülük.
Azért kerültök barátzónába mert tulságosan kimutatjátok, hogy fontos nektek a lány. Ha azt látja hogy bármit megtehet akkor elrak titeketaz "ínségesebb esztendőkre" és amig ő nagyban pasizik addig ti a polcról nézitek végig.
Kérdező:
vannak igenis vannak rednes Férfiak bár ez eléggé relatív dolog, mivel minden embernek picit másabb elképzelései vannak a rendes fogalmárol. Elsönek magadban kell tisztáznod, hogy mit is vársz a pasiktól, és az alapján válogatni és nem undorral majszoglatni amit igy kifőztél magadnak. Mert a te elvárásaidtól függ az, hogy milyen hosszú és boldog kapcsolatod lehet késöbb.
Hópehely!
egy ideje már lehet a válasz sorszámával is hivatkozni :D
(nem pedig az időpontot kimásolni, mert most például két 01:52-es is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!