Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális meleg srácokkal ismerkedni?
Szerintem nem itt,a gyakorin,mármint biztos rád írnak,de ennek a 99%-a hülyíteni fog,vagy jól átbacni!
Nem hiszem el hogy ilyen életképtelen vagy.
Vannak meleg ismerkedős oldalak képpel,miért nem odamész?
Beírod hogy meleg társkereső,google a barátod,és tádááám!
Ki fog adni egy párt biztos,ha ezek közül az oldalak közül nem találsz ott ilyet,nem hiszem hogy majd itt fogsz!
"Olyanokra gondolok, akiknek nem csak a szex számít, illetve nem buliznak minden héten."
Nem mondom hogy gyűlölném a melegeket,de nem értem miért itt kelletik magukat.
Tapasztalatom szerint a normális és a meleg szó sajnos ritkán jár együtt... Hangsúlyozom: Sajnos!
Itt valóban akik írtak ezen kérdésedre privát üzenetet nagy része valószínűleg kamus.
A meleg netes társkeresőket nézve... Akad néhány normális meleg, akik arra törekednek, hogy megtalálják azt a társat, akit szeretni tudnak, aki viszont szereti őket, akivel jól érzik magukat, együtt lehetnek, stb stb stb. ... Én pl. erre törekszem.
DE ott van a melegeknek az a rétege aki előadja, hogy ő milyen kedves, aranyos, jófej... Te elhiszed, mert vágysz rá, hogy legyen egy normális meleg párod/barátod. Aztán amikor megkapta amit akart (gondolom tudod mire gondolok) akkor tovább áll... VAGY nem áll tovább, de nem Te leszel neki az egyetlen.
Én sokat gondolkodom egyébként ezen, hogy a melegek miért ilyenek. Hogy miért nem lehet úgy élni, mint a heteroknak, hogy kialakítanak egy jól működő párkapcsolatot és együtt is maradnak szeretetben és békességben (akár egy életen át). Persze azt is meg kell említeni, hogy a heterok között is van olyan, aki csak a szexre, az élvezetekre és a bulira megy...
Én sokat ismerkedtem netes társkeresőkön több kevesebb sikerrel. Inkább kevesebb... Neten teljesen másnak is előadhatom magam, mint ami valójában vagyok. Nem leellenőrizhető a valóság alapja...
Személyesen lenne a legjobb ismerkedni. De hol ismerkedjenek a melegek?! Az utcán/munkahelyen/stb. elég nehéz, mivel kevesen vállalják fel annyira nyíltan a dolgokat, hogy odamegy hozzád vagy Te odamész hozzá és beszélgettek... Aki meg felvállalja mindenhol az minden bizonnyal "túl meleg" és még végig se mennék vele az úton. A másik lehetőség a buliban való ismerkedés, de egyrészt én pl. és a kérdésedből ítélve Te sem szeretsz buliba járni, másrészt pedig az ott lévő melegek nem egy komoly párkapcsolat reményében ismerkednek a buliban...
Egy szó, mint száz a "komoly szándékú" melegeknek nehéz ismerkedniük.
Huhh ez hosszúra sikerült. :D Remélem hasznos választ adtam... :)
Egyébként én is örömmel fogadom leveled, ha lenne kedved beszélgetni velem! :)
20/F
hali.. hát sajnos én is így vagyok ezzel.. hogy nem nagyon lehet találni senkit...
én is olyan embert keresek akivel lehet jókat beszélgetni meg ilyenek.. és nem feltétlen csak szexelni..meg bulizni...ez nem jóó :(
írj ha gondolod.. 17/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!