Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak azon a szakmunkások, hogy az egyetemista lányok nem akarnak tőlük semmit?
ja és köszönöm, nagyon jókat nevettem néhány válaszon XD
28-asnak: nem csak a matematika, filozófia, csillagászat létezik ám a világon :D ja és ezt nagyon sok ember nem bírja felfogni...nem vagyunk egyformák!! mindenki mást szeret! megértem, hogy nem jönnek össze, mert nincs miről beszélgetniük, de emiatt nem kell lenézni az illetőt. egyszerűen nem passzolnak egymáshoz. ennyi!
Ne haragudjatok, nem olvastam végig minden hozzászólást, de sokszor felháborít ami ebben a témában megy. Az hogy diplomád van/lesz vagy szakmunkás vagy az még nem határozza meg milyen ember vagy. Mindegyikből van mindenféle. Mondom ezt úgy, hogy éppen egyetemre járok (nem "büfé" szakra...), emellett a családomban szinte mindenki szakmunkás végzettséggel rendelkezik. Szóval azt hiszem ismerem mind a két variációt. Sokan nem képesek megérteni azt, hogy ha diplomád van az nem jelenti azt rögtön, hogy jobb vagy nagyobb ember vagy. Egyszerűen csak másabb. Persze ha meg savanyú a szőlő megy a mutogatás meg a hurrogás hogy bunkóbeképzeltköcsögvagymer'diplomádvanmegamúgyis. Úgy gondolom, lehetsz büszke attól még, hogy felvettek egyetemre, de nem kell átesni a ló másik oldalára. Ugyan ezt gondolom a "szakmunkás" hozzáállásról is, minősíthetetlen ez a minden diplomás büfé szakra jár, meg nem lesz semmivel sem előrébb, ha elvégzi mert majd ugyan azt csinálja, mint én fele annyi pénzért vagy még annyiért sem......nevetségesnek tartom. Láttam már tapló diplomást is, meg láttam már érdeklődő végtelenül kedves szakmunkást is.
Hogy a kérdéshez is hozzá szóljak :) úgy gondolom, hogy az diplomás-szakmunkás kapcsolatok nem feltétlenül működnek, vagy csak ritka esetekben. Egyszerűen nem megfelelő szellemi társak egymásnak. Itt nem az értelmi szintre gondolok, hanem egyszerűen más az érdeklődési kör. Kíváncsi vagyok, hány villanyszerelő, kozmetikus, fodrász...stb szeretne velem este kvantummechanikáról társalogni és hasonló kedves dolgokról. Szerintem nem sokan... lehet csak én rendelkezem rossz tapasztalatokkal, de bármiféle olyan témát amivel én nap-nap foglalkozom, nem tudok megosztani, megvitatni a környezetemben élő szakmunkásokkal. Nem azért feltétlenül mert nem érti, csak zsigerből nem érdekli. Persze lehet más dolgokról is beszélgetni, de az sem kerülhető el, hogy az szóba kerüljön amivel az ember napi szinte foglakozik. Úgy gondolom sokszor más dolgok fontosak, más foglalkoztat minket napi szinten. Ebből adódik, hogy szellemileg képtelenek kielégíteni egymást, ha pedig valaki komolyan gondolja ott ezek a dolgok elengedhetetlenek.
Érdekes hogy pont egyetemisták írogatnak ide. Az a helyzet hogy az egyetemi éveknek egyszer vége és akkor lehet munkát keresni...
Sokan azt hiszik hogy aki szakmunkás az egy link alak, tróger. Van ilyen is az biztos.
Én elvégeztem a szakmunkást és már 1 hét múlva mentem dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!