Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak azon a szakmunkások, hogy az egyetemista lányok nem akarnak tőlük semmit?
Pedig diplomás csajok, annyit mondok, azzal ti a popót törölhetitek ki, míg a szakmunkás maszekba is megkeres havi 100-at, rendes meló mellett..:P
Én mondom, aki fősulira készülök, de lány vagyok, fizikum, és bármilyen más tehetség nuku. Lennék én fodrász, csak az én hajamhoz is megfésülésig értek:S De erre van a jó SZAKMUNKÁS, aki megcsinálja nekem jó pénzért.
A gond nem azzal van,hogy elutasították őket,hanem azzal,hogy olyan emberek nézik le őket,akik a szüleik,vagy az állam pénzén tanulnak és elég sokuk egy percet nem dolgozott még az életében(tisztelet a kivételnek).
Nem vagyok szakmunkás,de nagyon sok olyan egyetemista van,aki esélyt sem ad egy olyan embernek akinek nincs diplomája,mert abból indul ki,hogy aki nem egyetemet végzett ember,az biztos egy büdös műveletlen bunkó,aki semmihez nem ért.
Szóval azért háborognak,mert olyan ember van elszállva magától és nézi le őket,aki a nagy betűs életben még semmit nem tett le az asztalra.
22/F
# 5
azt nyugodtan hozzá tehetjük, hogy pl 10-ből 8 fodrász munkanélküli, vagy nem fodrászként dolgozik
Én egyetemista lány vagyok, és nem haszontalan, p*csás fősulira járok büfészakra.
Semmi bajom a szakmunkásokkal. Ha jönne egy fiú, aki minden téren megfelel, okos, művelt, kedves...stb., akkor nem érdekelne, hogy szakmunkás. Sőt, ha tényleg szívvel-lélekkel csinálja a munkáját HIVATÁSKÉNT, akkor még fel is néznék rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!