Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves, egyetemista lánynak milyen típusú srácok jöhetnek be?
Nem esélytelen. Én is voltam együtt álmaim nőjével, 5évvel volt idősebb.
Jó tanács: Ne kezdj komoly kapcsolatba idősebb nővel, mert nagyon fájdalmas lesz a vége.
Nem feltétlenül fájdalmas a vége, én már jó ideje tartós kapcsolatban vagyok a nálam fiatalabb barátommal. Az is futó kalandnak indult.
Egyébként, mivel a 19 lányok többsége egyetemista, így megmondhatatlan, általánosságban, melyiknek mi jön be.
Te olyan egy hülye vagy.
Mi az hogy egy 19eves egyetemista länynak ? Ez egy faj ? Ez egy külön kategoria szerinted hogy majd itt tudja mindenki: ja persze az az a a fajta aminek ez jön be ...
Ezt hogy kinek mi jön be, ember välogatja...mint hogy te szereted a spagettit vagy nem.
Menjel csak vissza pandäzni ha ennyi eszed van...
ha nekem esélytelen egy 19 éves akkor neked is :DD (max a nagyon visszafogottak nem feltétlen)
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!