Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek így el lehet hívni egy egyetemista lányt egy kávéra?
akkor valami ürüggyel menj oda ne kávézással nyiss mert akkor rákényszeríted, hogy válaszoljon és ha nincs kedve szarul jössz ki és a féléved is szar lesz :D
kérj tőle jegyzetet vagy vmi iskolával kapcsolatos infot abból hogy ezekre hogy reagál megtudod érdekled-e és ha igen hívd el bátran
Persze, elhívhatod kávézni, miért ne?
Mi a legrosszabb ami történhet? Max nemet mond.
Nekem pont ez imponál, ha egy fiú nyíltan, őszintén elém áll és megkérdezi, van e kedvem kávézni. Így korrekt. Ez mutatja hogy bátor, magabiztos és nem fél kimutatni az érzelmeit, és azt, hogy tetszem neki.
Nem szeretem amikor össze vissza kérdezgetnek hogy "hány óra van?, "nem ismerlek valahonnan?, "meg tudnád mondani merre van a B épület?" stb, mindezt azért, hogy a végén kinyögje, hogy "nem lenne kedved valamikor találkozni?" A sok biztonsági övként funkcionáló kérdésekkel néha nagyon fárasztóak tudnak lenni...
De minden lány más. Lehet valaki jobban szereti kerülgetni a forró kását, mielőtt beleeszik. Én szeretem a nyílt kérdéseket, mert az én helyzetemet is megkönnyíti, nem kell akár perceket is beszélgetnem vele, mire kimondom hogy "bocsi, de nem...", hanem hamar túlesünk rajta. Ha tetszik a fiú, akkor úgyis igen mondok. :)
Szerintem nem kell itt trükközni, meg agyalni hogy hogy kéne a közelébe férkőzni. Egyszerűen oda kell menni és elhívni kávézni.
Szerintem inkább az ijesztő, amikor valaki minden lehetséges módon próbál a közeledbe kerülni, figyel állandóan, les, hogy mikor hogyan tudna beszélni veled... nem az hogy meghívnak egy kávéra!
Legyünk már felnőttek!! Nem kell ide facebook! Hagyjuk meg ezt a 13 éveseknek.
Te mint egyetemista, felnőtt ember, nyugodtan elhívhatsz egy lányt kávázni, biztos nem fogja össze fo.ni magát a félelemtől mert meg merted szólítani.
Én ezt tapasztalatból mondom. Sok sikert!! ;-)
23/L
(Hetedik válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!