Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért problémáznak azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért problémáznak azon a szakmunkások, hogy az egyetemista lányok nem akarnak tőlük semmit?

Figyelt kérdés
Több szakmunkástól is hallottam már, hogy szidja az egyetemista lányokat, mert elutasították őket. Nem tudom, hogy mi volt a konkrét ok, de úgy állították be, hogy az egyetemista lányok hülye p*csák és hasonlók, és hogy csak azért lettek elutasítva, mert ők "csak" szakmunkások. És ha tényleg ezért, akkor mi van? Nem értem ezt a háborgást.

2012. dec. 20. 22:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
50%
ZooleK: pontosan így gondolom én is.
2012. dec. 20. 22:48
 22/36 A kérdező kommentje:
18-as, szerintem ezen nincs mit lepontozni. Igazad van. Én is egyetemista vagyok, a tandíjam 1000 Euro. Én ki tudom fizetni, így nem szorulok rá az állami támogatásra és nem is venném el olyantól a lehetőséget, akinek esetleg jobban szüksége van rá. Tudod, a minap tapasztaltam egy érdekes esetet. A környékünkön egy menő vállalkozó fia elindult ugye most az egyetemre. A munkásaik 140 Ft-s órabéren vannak! A fiú kapott ösztöndíjat!!! Olyan ösztöndíjat, amit azoknak az egyetemistáknak találtak ki, akik tehetségesek, de nehéz anyagi körülmények között vannak. Ennyit erről.
2012. dec. 20. 22:51
 23/36 A kérdező kommentje:
20, szerinted mi lenne a társadalommal, ha mindenki szakmunkás lenne? Ne ess át a ló másik oldalára!
2012. dec. 20. 22:58
 24/36 anonim ***** válasza:
57%
Ne érts félre, nem azt akarom hogy mindenki szakmunkás legyen, kell egy szellemi tevékenységet végző réteg is, de nem ilyen arányban, és nem haszontalanok. Felnézek az olyan diplomás emberekre akik valóban értenek a munkájukhoz, tényleg nagyon okosak és elismerésre méltóak, de ezek többnyire tervezőmérnökök, programozók, orvosok, tanárok ésatöbbi. De ők nem azért mennek általában ilyen szakra, mert hülyére akarják keresni magukat a semmiért, más kérdés hogy néhány szerencsés közülük jól keres. Egy ország, akár az egész világ csak úgy lehet működőképes ilyen mértékű társadalom esetén ha a tagjai hasznos tevékenységet végeznek, mert a gazdaság nem a statisztikáktól fog működni, mert Magyarországon minden második embernek valamilyen diplomája van. Olyan emberek kellenek akik szeretik a munkájukat és értenek hozzá, és ezzel a gépezet hasznos részei. Az ösztöndíjakra visszatérve egyébként, a párom fél évet volt a BME-n is, ott 1,8(!!!) átlagra is kaptak ösztöndíjat, hármas átlag felett meg egy kisebb fizetésnyi összeget...ahogy mesélte milyen arcok járnak oda gondolom mind nagyon rászorult.
2012. dec. 20. 23:17
 25/36 A kérdező kommentje:
24, ne haragudj, de a tanárok szerintem nem kifejezetten okosak... Tanárnak kb. azok mennek, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni. Nagyon ritka már az igazi, vérbeli tanár. A legtöbbje szűk látókörű és nem igazán tud leütni magas labdákat, ha érted mire gondolok. Sok tapasztalatom van gyerekekkel, nyáron néhány másik egyetemistával szervezünk táborokat. Kell egyfajta ütőképesség, hogy kezelni tudj egy-egy kellemetlen, vagy pikáns helyzetet, ami intelligenciát igényel és ez rengeteg tanárnál hiányzik. Persze kivétel itt is van, csak nagyon kevés. Nyilván azért, mert nincsenek becsületesen megfizetve. Nekem kriminológusként nem az a célom, hogy teletömjem a zsebeim, hanem hogy bűntényeket oldjak.
2012. dec. 20. 23:33
 26/36 anonim ***** válasza:
25%
Hát ennyi ésszel nem nagyon kritizálnám a tanárokat :DDDD De még nagyon mást se... már bocs....Tele vagy ellentmondásokkal,kikéri magának az általánosítás közben meg ellövi ő is nem egyszer :D agyfszt kapok az ilyenektől komolyan.fúú....
2012. dec. 20. 23:49
 27/36 anonim ***** válasza:
78%
Ebben nincs igazad. Tény, hogy mint mindenhol, a tanárok között is van nem odavaló. Többnyire viszont azért mennek tanári pályára, mert tanítani szeretnének, ami egy szép dolog. Az más kérdés hogy sok évnyi munka után belefásulnak, illetve a látókörük beszűkül de egyáltalán nem igaz csak kevesükre. Sajnos ez minden szakmában megesik, a mai igen rosszul működő rendszer sok emberből kiöli a hivatástudatot. Amit tanulsz az valóban elismerendő és hasznos, de olyan rosszul azért nem fogsz keresni mert ha jól sejtem hadnagyként kezdesz majd:) Sokat gondolkoztam én is egyébként a rendőri állományban való elhelyezkedésen, elsősorban maga a hivatás miatt, a bűnözés szinte minden fajtáját gyűlölöm, és örömmel tennék ellene. Csak hát a rendőrség már nem az mint régen volt, mindössze névlegesen az. Konkrétan tűzoltó lettem, szintén nem a fizuért mert előtte lényegesen jobban kerestem. Tanulni sem azért tanulok jelenleg, inkább a beosztás érdekel, aztán majd ha egyszer talán lesz lehetőségem rá akkor az hogy ha egy hangyányit is, de tudjak javítani ezen a beteg rendszeren ami itt is működik. Persze az utóbbi valószínűleg csak álom marad.
2012. dec. 21. 00:25
 28/36 Lakatos István ***** válasza:
100%

Az eredeti kérdésre egy lehetséges válasz:

Egy párkapcsolat nemcsak a dugásról szól, hanem szükséges, hogy BESZÉLGETNI is tudjanak olyan dolgokról, amelyek mindkét felet érdeklik.

Jelentkezzen az a szakmunkás, aki ÉRTELMESEN tud hozzászólni filozófiához, művészettörténethez, vagy matematikához, csillagászathoz, stb.

Vagy melyik egyetemista lány figyelmét lehet lekötni a fémforgácsolásnál használt hűtőemulzió összetételével, egy automata sebességváltó vezérlésével, falfestékek tapadási tulajdonságaival, stb, ami egy szakmunkás (szakmabeli) témái?

2012. dec. 21. 04:26
 29/36 anonim ***** válasza:
41%

"Jelentkezzen az a szakmunkás, aki ÉRTELMESEN tud hozzászólni filozófiához, művészettörténethez, vagy matematikához, csillagászathoz, stb. "

Jelentkezhet egyetemista is, aki ezekhez hozzá tud szólni. Lehet, hogy az anyuci pénzén folytatott alkoholista életmódjuk jobban leköti őket mint a fent írottak.

2012. dec. 21. 04:58
 30/36 A kérdező kommentje:

28, engem konkrétan érdekel az ilyesmi. A házunkat én szoktam kifesteni (22 éves lányként és anyukám tanított meg rá, aki tanárnő), illetve szabadidőmben sokat barkácsolok, pedig a jogi egyetemen tanulok. :) Viszont teljesen egyetértek veled. Randiztam már több szakmunkással és egyszerűen nem tudtunk miről beszélni. Abban kimerült a beszélgetés, hogy én érdeklődtem a szakmája iránt, elmesélte nagy vonalakban, aztán ha én meséltem arról, amit én tanulok, akkor csak nézett, láttam, hogy egyáltalán nem tud az információkkal mit kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy alapvető történelmi mozzanatokhoz nem tudott hozzászólni, illetve a politikát illetően a szokásos sablonos, mainstream szövegen kívül semmi.

26, jogomban áll kritizálni őket, elsősorban azért is, mert anyukámnak annyi diákja van, hogy alig tudja őket beosztani. Különórára járnak! Kisvárosban élek, ahol van 5 általános iskola, 1 gimnázium és 2 szakközépiskola. Mindegyik iskolából jelentkeznek hozzá órákra és nem ugyanazok a tanárok a sulikban. Érdekes, nem? Miért jár a gyerek különórára, ha annyira jó a sulis tanár? Erről beszélek! Lehet, hogy a te környezetedben mások a tanárok, vagy inkább te nem tudsz róluk sokat. És még azt sem lehet mondani, hogy csak ebben a városban nem jók, mert kb. fele utazik a munkahelyére, azaz a helyi suliba egy másik városból.

27, gimiben volt egy tanárom. Egy idősebb bácsi, aki végigtanította az egész családomat előttem. Fizikatanár volt. Engem a természettudományi tantárgyak annyira nem érdekeltek, értettem és tudtam őket, de nem foglalkoztam vele, amiért haragudott is rám. Az érdektelenségem ellenére rengeteg dolgot megtanultam nála. Az óráján mindenki figyelt, mindenki dolgozott, még mi is, akiket nem érdekelt a tantárgy. Az előadásmódja pedig nagyon egyedi, egyszerűen akarva akaratlanul megmarad benned. Jártam külföldön is iskolába, ott minden tanár ilyen volt, mint a fizika tanárom. Egyszerűen öröm volt az óráján részt venni. Rajta kívül még a földrajz és a történelem tanárom volt ilyen vérbeli tanár, akiknél tényleg alaposan megtanultunk dolgokat. A többi? A többiek egytől egyig teljesen érdektelenek voltak, nem számított, hogy mit csinálunk órán, csak neki meglegyen az, hogy ő előadta. Lényeg, hogy filmet/rajzfilmet néztünk gimiben matek órán. Ezért és azért, mert anyukámhoz ennyi diák jár magánórára, kritizálom ennyire a tanárokat. Ami még érdekes, az az, hogy anyukámhoz nem a bukásra, illetve kettesre álló tanulók járnak, hanem azok, akik okosak és az ötösre hajtanak. Van persze olyan is, aki bukásra áll, de túlnyomórészt éles eszűek és fogékonyak a diákok, mégis szükségük van a magánórára. Vajon miért?

2012. dec. 21. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!