Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak azon a szakmunkások, hogy az egyetemista lányok nem akarnak tőlük semmit?
Na igen, nem sok művelt, kulturált van közöttük, de ez nem kifejezetten a szakmunkásokat minősíti, hanem az egész emberiséget, mivel - mint ahogy mondtad - az egyetemisták között is vannak kritikán aluliak. Szóval ha valaki nem értelmes, normális, nem tud írni a saját anyanyelvén (...stb.), akkor azt ezért utasítom vissza, és nem azért, mert szakmunkás, és hasonlóan járnék el egy ugyanilyen kategóriájú egyetemistával is.
Viszont egy dolgot elfelejtettem mondani. Sokszor tapasztalom, hogy van egy bizonyos réteg, aki lenézi az egyetemistákat, valamint jön olyanokkal, hogy amit tanítanak ott, az sz*r, szűklátókörűségre nevelik az egyéneket, meg ilyenek. Ők büszkék arra, hogy nem járnak egyetemre, mert szerintük ők valódi tudást szereznek a maguk módján...blablabla.
Na az ilyeneket viszont nagyon durván nem bírom elviselni. Nem szeretem hallgatni ezt a maszlagot, valamint szerintem igaziból kisebbségi komplexus az egész.
# 13
persze, mikor 400 pont fölött van a felvételi pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!