Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért problémáznak azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért problémáznak azon a szakmunkások, hogy az egyetemista lányok nem akarnak tőlük semmit?

Figyelt kérdés
Több szakmunkástól is hallottam már, hogy szidja az egyetemista lányokat, mert elutasították őket. Nem tudom, hogy mi volt a konkrét ok, de úgy állították be, hogy az egyetemista lányok hülye p*csák és hasonlók, és hogy csak azért lettek elutasítva, mert ők "csak" szakmunkások. És ha tényleg ezért, akkor mi van? Nem értem ezt a háborgást.

2012. dec. 20. 22:00
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
9-es, veled egyetértek.
2012. dec. 20. 22:16
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerű.Akinek nem inge ne vegye magára!
2012. dec. 20. 22:18
 13/36 anonim ***** válasza:
42%
Jogi egyetemre járok, és a csoporttársaim mintegy 70%-a szintén nem tud rendesen magyarul.
2012. dec. 20. 22:20
 14/36 anonim ***** válasza:
82%

Na igen, nem sok művelt, kulturált van közöttük, de ez nem kifejezetten a szakmunkásokat minősíti, hanem az egész emberiséget, mivel - mint ahogy mondtad - az egyetemisták között is vannak kritikán aluliak. Szóval ha valaki nem értelmes, normális, nem tud írni a saját anyanyelvén (...stb.), akkor azt ezért utasítom vissza, és nem azért, mert szakmunkás, és hasonlóan járnék el egy ugyanilyen kategóriájú egyetemistával is.

Viszont egy dolgot elfelejtettem mondani. Sokszor tapasztalom, hogy van egy bizonyos réteg, aki lenézi az egyetemistákat, valamint jön olyanokkal, hogy amit tanítanak ott, az sz*r, szűklátókörűségre nevelik az egyéneket, meg ilyenek. Ők büszkék arra, hogy nem járnak egyetemre, mert szerintük ők valódi tudást szereznek a maguk módján...blablabla.

Na az ilyeneket viszont nagyon durván nem bírom elviselni. Nem szeretem hallgatni ezt a maszlagot, valamint szerintem igaziból kisebbségi komplexus az egész.

2012. dec. 20. 22:21
 15/36 A kérdező kommentje:
100%*os egyetértés veled a részemről.
2012. dec. 20. 22:24
 16/36 anonim ***** válasza:
69%
Na, ennek örülök. :)
2012. dec. 20. 22:27
 17/36 anonim ***** válasza:
58%

# 13

persze, mikor 400 pont fölött van a felvételi pont...

2012. dec. 20. 22:31
 18/36 anonim ***** válasza:
56%
Az gyönyörű lenne ha jövőre mindenkinek ingyenes lenne az egyetem. Így is mi "taníttatjuk" azt a generációt, akiken később az ország jövője múlik majd. A mi fizetésünkből vonnak majd több adót, hogy minél több projekt menager meg hasonló effektíve semmi hasznot nem hajtó, ellenben jól fizető és kényelmes munkájú ember vehessen minket körül. Dolgozni persze nem nagyon szeretnének, legalábbis nem termelő munkát. Tisztelet persze az igen elenyésző kivételnek akik azért választják az adott munkát mert egyrészt kiemelkedőek lennének benne, másrészt pedig mert valóban ezt tekintik életcéljuknak. Ezek közül is egyébként csak a mérnökök, orvosok, stb hasznos tevékenységet végző szakmákat tartok nem lenézendőnek. Az meg a másik egyébként, hogy kifizetjük a diplomájukat, de még ösztöndíjra is futja belőle nekik, majd ha lediplomáztak akkor mennek külföldre, mert ott jobb fizetést kapnak. Itt is tisztelet a kivételnek. A nagy részük egyébként úgyis takarító lesz a McDonaldsban. Félreértés ne essék, nem azért nagy a pofám mert most főiskolára járok amit én fizetek, de előtte DOLGOZNI akartam, és szakmunkást végeztem, majd szüleim unszolása miatt egy érettségit. Utána elmentem dolgozni, és építőipari munkásként, konkrétan villanyszerelőként néhány kivételtől eltekintve a munkától undorodó emberek nagy része igenis lenéztek. Más kérdés hogy 4 év munka után nem találtam kihívást az építőiparban úgy hogy vállalkozásra semmi esélyem, elmentem betanított munkásnak, és munka mellett elvégeztem egy cnc gépkezelő, majd egy cnc programozó technológus iskolát, miközben meg sem fordult a fejemben hogy ezt nem nekem kéne fizetnem, hanem a többi adózó embernek...ezután tökvéletlenül rájöttem hogy mi is az amit igazán csinálni akarok, hiába keresek jelenleg ezzel nagyságrendekkel kevesebbet mint cnc programozóként, de 4 év munka után már elkezdtem egy magasabb beosztás reményében a főiskolát,-munka mellett- amit szintén én fizetek, akárcsak szegény egyetemistáink ingyenes oktatását és ösztöndíjait. Na ennyit az egyetemista kérdésről, nem is idegesítem magam ez miatt tovább. Az, hogy nem veszik egyébként emberszámba az eltartóikat ezek a sokkal felsőbbrendű lények, az gyakorlatilag szánalomra méltó, akár lányról, akár fiúról beszélünk, pedig sokak szellemileg sehol nincsenek egy-egy ácshoz vagy egy autószerelőhöz képest. Természetesen általánosítani nem lehet ahogy néhányszor már említettem, de sajnos a túlnyomó többségre ez jellemző. Érdekességképpen egyébként a páromat még szakmunkás koromban ismertem meg, igaz nem egyetemista volt, akkor még csak érettségizett. Egyike volt azon keveseknek akik nem úgy állnak az emberhez hogy csak azért mert (tényleges)munkát végez azért valószínűleg csak egy állatfajta. Na lehet lepontozni.
2012. dec. 20. 22:38
 19/36 anonim ***** válasza:
34%
#18:Minden tiszteletem a tiéd.:)
2012. dec. 20. 22:42
 20/36 anonim ***** válasza:
41%
22:09 véleményére írtam az előbbit, de ahogy látom azóta érkezett egy pár válasz. A kérdező egyik megnyilvánulására, miszerint mindenki keresgéljen a maga fajtája között inkább nem reagálok mert lehet hogy nem tetszene neki. 4 év építőipari tevékenység alatt volt szerencsém találkozni elég sok emberrel, vízszerelők, ácsok, villanyszerelők, stb, akik közül arányait tekintve sokkal több értelmes ember volt, mint egy egyetemen sokszor. Az, hogy van néhány alkoholista kőműves, attól még a szakmunkások nem feltétlen mind azok, meg egyébként a mélyen tisztelt egyetemisták sem kimondottan vetik meg sem az alkoholt, sem a drogokat. Az, hogy a munka miatt koszosak biztosan azért lehet csak mert hülyék, és másra nem alkalmasak. Az egyetemistákat egyébként a fentebb leírt okok miatt nézik le nagyrészt. Mert nem akarnak hasznos tagjai lenni a társadalomnak, csak 30 éves korukig ingyen tanulni aztán találni egy kényelmes, jól fizető állást, mert sokkal fejlettebb intelligenciával rendelkeznek másoknál, és ez amúgy is jár nekik. Mint sokszor említettem az előbb is, tisztelet a kivételnek.
2012. dec. 20. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!