Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?
És melyik tetszik jobban?
Egy XL-es Tankcsapda pólós, rendezetlen hajú, surranóban trappoló csaj, vagy egy elegáns, testhezálló ruhát viselő, tűsarkús, jól megcsinált frizurájú nő?
Itt enm erről van szó, hanem hogy mi a közizlés, mi az elfogadott sílus, és mi az ami különc, és csak rétegcucc, már ami a tetszetősséget illeti. Mint írtam , senki sem egyedi, ezt el kell tduni fogadni. De jobb abban a csoportban lenni, ami ak özizléssel összeegyeztethetőbb.
Neked mi a jobb, ha az emberek 70% a köp rád, meg a nők sorra elutasítanak, és van egykét rocker haverod, vagy ha egy közösség által elismert normális nők által is közkedvelt stílus vagy. Azért nem mindegy életszínvonalban sem. Egyébként ha megnézed, Corey Taylor sem éppen úgy öltözködik szerintem magánéletben, mint a rajongói a kis zenekaros pólóban meg satöbbi. Metallicáék is már rég kikúpálódtak a kezdeti szőrnyűségeikből mióta menők lettek. De ugyanez igaz a néger rapperekre is. Klipben felveszik ezeket a maskarákat, hogy utána elnyomják a rajongóknak, de civilben totál nomrális armani öltönyösök, vagy sportosan elegánsakként nyomulnak. Ott van Puff Daddy például. Azért nem mindegy. De a rajongók csak a szinpadi produkcióig látnak el, és azt hiszik az a bohóckodás jó az utcára is. Nagy tévedés.
1.Taylor és a komplett Metallica szett is jócskán az én korosztályom felett van.
2.Egyikük se hordott soha zenekaros pólót a színpadon.
3.Engem se kell úgy elképzelni,hogy tökig lánc,csuklószorító és szegecsek.
Most komolyan azon az egy szerencsételn bomberemen meg a terepnadrágon akadtok ki ennyire?
Tegyem hozzá,hogy a nadrág egyáltalán nem valami sz@ros kínai utánzat,hanem eredeti angliai cucc,a bombernél pedig jobb téli kabátot sehol nem találsz. Vízálló és ha csak egy pólót alá veszel már nem fázol + szerintem rohadt jól néz ki.
Én nem akadtam ki semmin, csak elmondtam a tanácsaim.
Mostanra viszont már kicsit pipa vagyok, mert a teljesen normális hangvételű észrevételeinkre olyan tenyérbemászó, pökhendi stílusban reagáltál, hogy kezdem érteni, miért b*aszik rád mindenki, rocker cuccok ide vagy oda.
Jó nem ezt mondom, hogy korosztály, meg satöbbi, de akármelyik másik rockzenészeket megnézed, a rocker imázsuk max a hosszú hajukig terjed civilben, telejsen normálisan öltözködnek, nem úgy mint a rajongóik.
A másik meg persze nem tudhatjuk,hogy milyen vagy valójában, lehet hogy egy igényes jetlag vagy raw vintage nadrágban tolod, de általában a rockerekre nem ez jellemző. Elég igénytelenül öltözködnek, és nem csak azért mert nincs pénzük, hanem mert nincs öltözködési intelligenciájuk. Ez pedig sok nőt zavar. EZ van. Lehet,hgoy te egy fokkal jobb vagy, ezt nem tudhatjuk, de egy alap ok ez szokott lenni,az imázs, az alulöltözöttség.
Nem kell annyira mellre szívni, nem kijelentés volt csak találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!