Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?
Esetleg kérhetnéd egy lány segítségét, aki ért hozzá, és segít olyat választani, ami jól áll neked.
Én is 19 éves koromig csak ilyen cuccokban jártam, és el se tudtam magamon képzelni mást.
Esetleg kezdhetsz olyan cuccokkal, amik még rockosak, de már nem ez a feliratos zenekaros sílus. Pl. egy testhez álló fekete póló, vagy ing, sötétkék farmer, bőr- vagy szövetkabát. De mondom szerintem ha megkérsz egy jól öltözött csajt, szívesen segít neked. Nem fog belőled cicafiút csinálni, megsúgom, a legtöbb lánynak nem az a stílus jön be.
Pedig hidd el, a morticia depressziós lányokon meg az iszákos szakadt divat-punknőkőn kívül senknek nem tetszik a nagy durung mocsártaposó bakancs, de a nagy reklámtáblaemberke kinézetelű hírdetem a pólómon a zenekar új albumát hogy te is veddmeg felsőben járkáló emberkék nem nyerők. Ilyenekből 12 egy tucat, és rém igénytelen.
PErsze lehet izlésesen is öltözködni, hogy rocker életstílussal is összeegyeztethető legyél, csak ne ilyen ordenáré bakancsokban járj, mert az eleve nulla, meg lehet fekete minőségi bördzsekit is venni, azt szeretik, egy menő levis farmerrel meg egy fekete testhezállóbb bőrcipővel máris kapósabb volnál. A hosszú lófarkas frizura is csak nagyon rétegnek bejövő féle. sokan hátulről nőnek nézik a rockerfiúkat. Nemt artják a hosszú hajat férfiasnak. Itt lesz a kutya elásva.
De ha te ebben érzed jól magad, ami most vagy, akkor nyugodtan, de essen jól az is ,hogy továbbra se fognak feléd se fingani. Hidd el, muszály változnod külsőleg,ha boldog akarsz lenni. Egyébként nem attól leszel kemény,hogy mit hallgatsz, hanem hogy mekkora karizmod van, nekem elhiheted, én már csak tudom!
" Ezeken kívül van 2 ingem,3 farmerem,egy terepmintás katonai nadrág,2 pár edzőcipő és egy pár vasorrú bakancs + van egy bomber dzsekim és egy lazább szövetkabátom. Namármost nem igazán értem,hogy ezekben mi annyira kivetnivaló."
Nem tudom milyen a testalkatod, de a legtöbb férfin csak a slim fit (karcsúsított) ingek állnak jól.
Terepmintás gatya - igénytelenséget sugároz.
Vasorrú bakancs, edzőcipő szintén nem nyerő. Bőrcipő, vagy igényesebb sportcsuka helyette.
Bomberdzseki - na az olyan semmilyen cucc. Az az, ami igazi NPC-t varázsol belőled a tömegben.
A szövetkabi oké.
Ami még fontos, hogy mindig legyen valami nagyon enyhén figyelemfelkeltő darab rajtad. Nem erőszakosan, csak egy olyan cucc, ami egy kicsit izgalmas, érdekes. Ez akár lehet egy olyan sál, egy stílusos mintájú póló, stb.
Ja oké, ha nem kell segítség, nem kell. Azért egy kicsit gondolkodj el, hogy itt igazából ki nem elégedett az életével, és vegyél egy kicsit vissza, mert egyikünk sem oltogatott, csak próbált jótanácsokkal ellátni.
Úgy öltözködsz ahogy akarsz. De akkor fogadd el, hogy akinek az nem tetszik, annak nem fogsz kelleni. Márpedig ez nem sok csajnak tetszik. Ez van. Megszoksz vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!