Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik itt panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
Mi, a zenekaros cuccok? Attól hogy felnőtt férfi módjára öltözködsz, nem kell más zenét hallgatnod. Viszont érettebb, elfogadhatóbb benyomást teszel.
2012. dec. 15. 14:01
 42/71 LeftBehind ***** válasza:
És mi van,ha én ebben érzem jól magam? Próbáltam már sokféle ruhát,de eddig még semmi más nem passzolt hozzám.
2012. dec. 15. 14:04
 43/71 A kérdező kommentje:

Esetleg kérhetnéd egy lány segítségét, aki ért hozzá, és segít olyat választani, ami jól áll neked.

Én is 19 éves koromig csak ilyen cuccokban jártam, és el se tudtam magamon képzelni mást.

Esetleg kezdhetsz olyan cuccokkal, amik még rockosak, de már nem ez a feliratos zenekaros sílus. Pl. egy testhez álló fekete póló, vagy ing, sötétkék farmer, bőr- vagy szövetkabát. De mondom szerintem ha megkérsz egy jól öltözött csajt, szívesen segít neked. Nem fog belőled cicafiút csinálni, megsúgom, a legtöbb lánynak nem az a stílus jön be.

2012. dec. 15. 14:07
 44/71 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, a morticia depressziós lányokon meg az iszákos szakadt divat-punknőkőn kívül senknek nem tetszik a nagy durung mocsártaposó bakancs, de a nagy reklámtáblaemberke kinézetelű hírdetem a pólómon a zenekar új albumát hogy te is veddmeg felsőben járkáló emberkék nem nyerők. Ilyenekből 12 egy tucat, és rém igénytelen.

PErsze lehet izlésesen is öltözködni, hogy rocker életstílussal is összeegyeztethető legyél, csak ne ilyen ordenáré bakancsokban járj, mert az eleve nulla, meg lehet fekete minőségi bördzsekit is venni, azt szeretik, egy menő levis farmerrel meg egy fekete testhezállóbb bőrcipővel máris kapósabb volnál. A hosszú lófarkas frizura is csak nagyon rétegnek bejövő féle. sokan hátulről nőnek nézik a rockerfiúkat. Nemt artják a hosszú hajat férfiasnak. Itt lesz a kutya elásva.

De ha te ebben érzed jól magad, ami most vagy, akkor nyugodtan, de essen jól az is ,hogy továbbra se fognak feléd se fingani. Hidd el, muszály változnod külsőleg,ha boldog akarsz lenni. Egyébként nem attól leszel kemény,hogy mit hallgatsz, hanem hogy mekkora karizmod van, nekem elhiheted, én már csak tudom!

2012. dec. 15. 14:08
 45/71 A kérdező kommentje:
Ja, a haj meg a másik dolog. Komolyan mondom, csak egy arcformádhoz illő hajstílussal kb 2-3 pontot előreléphetsz a kinézeti skálán, ha a mostani pl. nem áll jól.
2012. dec. 15. 14:10
 46/71 LeftBehind ***** válasza:
A ruhatáramban csak a pólók zenekarosak. Ezeken kívül van 2 ingem,3 farmerem,egy terepmintás katonai nadrág,2 pár edzőcipő és egy pár vasorrú bakancs + van egy bomber dzsekim és egy lazább szövetkabátom. Namármost nem igazán értem,hogy ezekben mi annyira kivetnivaló.
2012. dec. 15. 14:11
 47/71 LeftBehind ***** válasza:
Azt meg,hogy egy nő öltöztessen,inkább nem kommentálom.
2012. dec. 15. 14:13
 48/71 A kérdező kommentje:

" Ezeken kívül van 2 ingem,3 farmerem,egy terepmintás katonai nadrág,2 pár edzőcipő és egy pár vasorrú bakancs + van egy bomber dzsekim és egy lazább szövetkabátom. Namármost nem igazán értem,hogy ezekben mi annyira kivetnivaló."

Nem tudom milyen a testalkatod, de a legtöbb férfin csak a slim fit (karcsúsított) ingek állnak jól.

Terepmintás gatya - igénytelenséget sugároz.

Vasorrú bakancs, edzőcipő szintén nem nyerő. Bőrcipő, vagy igényesebb sportcsuka helyette.

Bomberdzseki - na az olyan semmilyen cucc. Az az, ami igazi NPC-t varázsol belőled a tömegben.

A szövetkabi oké.

Ami még fontos, hogy mindig legyen valami nagyon enyhén figyelemfelkeltő darab rajtad. Nem erőszakosan, csak egy olyan cucc, ami egy kicsit izgalmas, érdekes. Ez akár lehet egy olyan sál, egy stílusos mintájú póló, stb.

2012. dec. 15. 14:15
 49/71 LeftBehind ***** válasza:
Na idefigyelj stylist-kám,nem divattanácsokért jöttem ide. Nem azért horodom ezeket a ruhákat,mert feltűnési viszketegségem lenne,hanem mert jól érzem magam bennük. Manapság mindenki úgy öltözködik ahogy akar,úgy gondolkodik ahogy akar,szinte már toleranciával törlik a seggüket,de én dögöljek meg egyedül mert követem a saját ízlésemet?
2012. dec. 15. 14:19
 50/71 A kérdező kommentje:

Ja oké, ha nem kell segítség, nem kell. Azért egy kicsit gondolkodj el, hogy itt igazából ki nem elégedett az életével, és vegyél egy kicsit vissza, mert egyikünk sem oltogatott, csak próbált jótanácsokkal ellátni.

Úgy öltözködsz ahogy akarsz. De akkor fogadd el, hogy akinek az nem tetszik, annak nem fogsz kelleni. Márpedig ez nem sok csajnak tetszik. Ez van. Megszoksz vagy megszöksz.

2012. dec. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!