Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?
Akaraterővel. Azzal, hogy végiggondolod, mit nyerhetsz, illetve mi vár rád, ha nem teszel semmit, aztán összeszorítod a fogad, és mész.
Az őseidnek háborúba kellett menetelni, géppuskatűz felé futni, te meg nem mersz megszólítani egy lányt? :)
Én meg merek szólítani egy lányt (humorosan, komolyan, kicsit játszósan..stb.), sőt, már ki tudja hánynál próbálkoztam, nem is számolom, mert nem ez a lényeg, viszont az már lényeges, hogy ennek ellenére sincs felmutatható "eredményem" közel 2 év után sem. Lehet hogy az a baj, hogy túlságosan levehető, hogy szeretnék már végre egy lányt magam mellé? Vagy egyszerűen nem jókor, nem jó helyeken próbálom (neten is)?
29 F
Az emberek ma is csak emberek. Aki összeszedi magát, és tud férfi lenni, az megszerzi amit akar. Aki kifogásokat keres, és rinyál, az meg marad a langymeleg h*gyban. Lehet hogy nem a legideálisabb a külsőd, a neveltetésed, a környezeted, az anyagi helyzeted, tudom is én. Ezáltal valóban nehezebb dolgod van, mint a szerencsésebb embereknek.
De az már csak rajtad múlik, hogy ebbe belenyugszol, vagy elviselsz akár tízszer annyi sz*rt, mint ők, és megszerzed amit akarsz, vagy bedugod a fejed a homokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!