Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik itt panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 LeftBehind ***** válasza:
Mondcsak,te magadtól kezdtél másképp öltözni vagy azért,hogy kedveljenek a csajok?
2012. dec. 15. 14:24
 52/71 anonim ***** válasza:

Ez nem saját izlés koma, hanem ugyanolyan tömegcucc, tömegstílus, "klónember dizáyn" mint minden más, rapperek a lógóseggú szarjukban, diszkósok a strasszos, rózsaszín mocskukban a fozista patkányfrizurájukkal satöbbi. De a rockerságot a nők zöme útálja. Egyetértek kérdező, ezek a terepmintás nadrágok nagyon proli látszatot keltenek. Olyan igazi furkóferkó stílus, főleg a 1500 forintos kínaiboltos converse utánzék tornacsukával, de a durung bakancs is igen paraszt proletár feeli'n. Ez nem stílus, ez igénytelenség, meg csövesség. Mi csak őszintén, és anonímen az arcodba mondjuk, írjuk, hogy mi a probléma veled. Ezt inkább fogd fel építő jellegű kritikának, és ne támadj, mert mi a kulcsot adjuk neked egy punciközelibb jövő felé.

Azért vannak egyébként jó bemberek, de azok az 50 ezer forintos Alpha industrues bomberek, nem ezek az utángyártott 6 ezer forintos militaryshoppos szarok.

2012. dec. 15. 14:26
 53/71 anonim ***** válasza:
A kérdezővel értek egyet, mind az ereeti kérdésben, mind a LeftBehinddal való 'vitában'. Lány vagyok, de én is azt tapasztalom, amiket itt már leírtak. Megy az önsajnáltatás, közben lehet nem is próbálkoznak, vagy nagyon keveset, és ha csalódás éri, felhagy az egésszel.
2012. dec. 15. 14:26
 54/71 A kérdező kommentje:

Mi az hogy magadtól, hm? Tudod én afféle célorientált ember vagyok.

Probléma? Nincs nő, nem kellek nekik.

Miért? Többek között, mert igénytelen az öltözködésem.

Megoldás: Jól öltözni! :)

Én megteszem, amit meg kell, azért, hogy elérjem, amit akarok.

Mellesleg miután megszoktam, hogy igényesen öltözködöm, sokkal jobban kezdtem érezni magam emberek között.

2012. dec. 15. 14:28
 55/71 LeftBehind ***** válasza:
Tudod mit kérdező? Inkább maradok egyedül,minthogy olyan legyek mint te.
2012. dec. 15. 14:30
 56/71 A kérdező kommentje:
Hát akkor maradsz is, öcskös. További jó szórakozást Marcsával :)
2012. dec. 15. 14:31
 57/71 anonim ***** válasza:

Az emberek zöme egy idő után kinüvi ezt a lázadó korszakát, és leteszik ezeket a totál szélsőséges nagyon kirívó eszéttikátlan vackokat egy idő után. Igazán soha nem tudsz olyan lenni, hogy belőled stílusra csak egyetlen egy van, de vannak kimondottan bohóc stílusok, főleg a zenei szubkultura félék ilyen nyomorékok, meg vannak nomrálisabb emberközelibb öltözetek, mint sportos, férfias és elegáns, illetve ezek keverékei. Ezek jók. De egy lógóseggű fubunadrág az legalább akkor igénytelen egy 180 centis 40 kilós nyikhajgyereken, mint egy terepmintás gatya bőrsurranóval. Egyszerüen nem oda való igazán. Egy nigger rapperen a szinpadon ezesteleg elmegy, meg egy vietnami háborúban okés, hogy beleolvadjon a zőldbe, de útcára totál bohóc viselet. Erre meg egy idő után sokak rájönnek, aztán lerakják, és átváltanak valami jobbfélére, ami nekik is, másoknak is bejön egyaránt.

De még ma is látni ilyen tízéve nem divat fubugatyás nyomorékokat, annyira bírom, hogy mindenki csudálkozó fejjel bámulja,hogy ezt meg honnat szalajtották, de a gyerek nem érti, mi a gáz.

2012. dec. 15. 14:32
 58/71 anonim ***** válasza:

20 éves berögződést nem tud kitörölni, de 20 éves, ezen besz*rok bammeg. xDDDDDDDD

Maximum 5 év berögződés van benned (amit magadnak köszönhetsz), mert az ember tiniként kezd véglegessé válni, kisbabaként, gyerekként, szüleid, környezeted hatására viselkedsz úgy, ahogy. Jaj, de jót nevettem, köszi. :DDDD

2012. dec. 15. 14:35
 59/71 anonim válasza:

Soha ne add fel magad azért hogy mások elfogadjanak !

Én nekem is 7 évig volt hosszú hajam talpig feketében

bakancsban jártam és azt hittem emiatt nem fogadnak el

mások de hiába változtattam meg a kinézetem a ruhatáram

attól még ugyanolyan szarul éreztem magam és rájöttem hogy

attól semmi nem fog változni ha feladom saját magam úgyhogy visszatértem oda ahonnan indultam inkább vagy egyedül de legalább saját magam elfogadom.

2012. dec. 15. 14:37
 60/71 LeftBehind ***** válasza:
Bármilyen meglepő,de az ember születésétől fogva fogadja be az információkat a világról és ezek nagyon jól meg is maradnak az elmében.
2012. dec. 15. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!