Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik itt panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 LeftBehind ***** válasza:
Ez egyszerű. Neked olyan személyiséged van ami tetszik a csajoknak,nekem nincs. A te stílusod tetszik a csajoknak,az enyém nem. És most gondolom jönnek a kommentek,hogy akkor változtassak magamon. De tudjátok mit? Nincs az az isten akiért elárulnám magam!
2012. dec. 15. 13:35
 32/71 A kérdező kommentje:

Mit értesz az alatt, hogy elárulnád magad? Én régebben nagyon félénk, visszahúzódó voltam nőkkel. De rávettem magam, hogy mégiscsak ismerkedjek velük, mert így sosem lesz olyan barátnőm, amilyet szeretnék. Eleinte béna voltam, aztán szoktam a társaságukat, felszabadultabb lettem a közelükben. A személyiségem nem változott, de képessé váltam egy számomra vonzó nővel is ugyanolyan felszabadultan beszélgetni, mint bárki mással. És igazából ennyi kell hozzá, hogy bírjanak. Akikkel meg nem passzol a személyiségem, azt meg nem kell erőltetni.

Az nem a személyiséged része, hogy félsz a nőktől, a visszautasítástól. Ezek csak félelmek, amiken úrrá lehet lenni.

De szerintem dumálhatok neked bármit, mert úgyis már elkönyvelted magadban ezt az egészet.

Még annyit, hogy én is 20 évesen döntöttem úgy, hogy na itt az ideje elindulni egy másik irányba.

2012. dec. 15. 13:41
 33/71 LeftBehind ***** válasza:

Én nem is erről beszéltem. Kinézet,zene,beszédstílus,érdeklődési kör,világnézet stb.

Én ugyanúgy odamegyek csajokhoz,dem ár azt is pozitívumnak kell feljegyeznem,ha emberszámba vesznek. Vonzalom zéró,érdeklődés zéró. Letelt,ennyi!

2012. dec. 15. 13:45
 34/71 anonim ***** válasza:

PEdig kérdező, ha hiszed ha nem vannak olyan jellemű emberk,akiknek egy rohadt nő elutasítása sokkal jobban megvisel ,mint egy golyó ütötte seb! Ahogy ha hiszed ha nem, a kudarcélmény is sokunknak elviselhetetlenebb, rosszabb mint maga a haláltól való megsemmisülés.

Kudarc szar, mert öl belül, szed szét, hulladéknak érzed magad,hogy az istenfaszának nem kellesz, és értéktelenül élni nem túl jó dolog. Totál melankolia, lelombozottság, patkány érzés. Főleg ha nap mint nap teszel érte,hogy jobb legyél, minden téren, és érzed, tudod hogy megütöd a szintet, amitől már elfogadható az ember, és mégsem jön össze, az még rosszabb mint a halál. Nekem egyik nő sem kell annyira! Egyik sem ér meg annyit, hogy kockára tegyem azt,hogy esetleg ez miatt nullának érezzem magamat.

Ez is különbség köztem és közted. Alapvető értékrendbeli különbség, és teljesen máshogy reagálom le mint te. Benned egy vállvonást generál, benne mmérhetetlen gyűlöletet egy elutasítás. Ez a különbség. De mivel még soha nem adtam igazán esélyt annak hogy elutasításanak, így nem szokott probléma történni senkivel. Erre azért vigyázok...

2012. dec. 15. 13:49
 35/71 A kérdező kommentje:
Tudnék mit mondani erre is, de úgyis mindegy. Te már elfogadtad ezt, és ebből én úgyse tudlak kirángatni. Szívből kívánom, hogy jöjjön meg az eszed, mielőtt egy nap úgy ébredsz 60 évesen, hogy esélyt se adtál a jó dolgoknak az életben.
2012. dec. 15. 13:49
 36/71 LeftBehind ***** válasza:

Nem adtam esélyt...NEM ADTAM ESÉLYT? Mást sem adtam eddig! Próbáltam kedves lenni,próbáltam többet beszélni emberekkel,többet találkozni velük,de nem kérnek belőlem! És még én nem adok esélyt? Tudod mit,úgyse tudnám igazán szavakkal leírni,mit érzek szóval itt van egy igazán kifejező kis nóta

-

http://www.youtube.com/watch?v=F88f83CkYgc

2012. dec. 15. 13:55
 37/71 A kérdező kommentje:
Sejtettem én hogy a slipknot nóta miatt a név :D
2012. dec. 15. 13:55
 38/71 anonim ***** válasza:
Valamiért éreztem,hogy Slpiknotos vagy, még a link előtt is.Lehet,hogy nagyon rocker külsőd van, ezt a normális lányok zöme nem bírja. Ezen gondolkodtál már? Egyébként én is szeretem a Snotot, de kinézetben közöm nincs a rockerek "klón" külsejéhez. Gondold át, lehet hogy azért nem kellesz. Nem tudhatom persze,hogy milyen vagy.
2012. dec. 15. 13:58
 39/71 A kérdező kommentje:

Amúgy én is metalt hallgatok orrba szájba, de kinézetre egy normál, elegáns fiatal férfi benyomását keltem. Nem tudom te hogy öltözködsz, de pl. ez elég sokat számít ismerkedésnél.

Vagy ezzel is "elárulnád magad"?

2012. dec. 15. 14:00
 40/71 LeftBehind ***** válasza:
Hát nem pont erről beszéltem? Ez az ami tetszik,ami életben tartott idáig és az istenért nem vagyok hajlandó megválni tőle! Ha az tesz rossz embberré,akkor jöhet a golyó!
2012. dec. 15. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!