Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik itt panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt panaszkodnak, hogy sehogy sem tudnak barátnőt szerezni, ők milyen gyakran, és hogyan próbálkoznak lányoknál?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
0%
Soha. Amikor jónő szólított le akkor is basztam rá, mert nem hittem benne,hogy akar-e valamit. Elcsesztem. amikor életemben egyszer leszólítottam, azt is inkább hagytam a fenébe, nehogy véletlenül elutasítson. Így biztonságosabb volt. A többit meg csak távolról néztem, és otthon vertem ki rájuk, jó feszülős ruhában voltak, így nem volt nehéz elfantáziálni a meztelen testükről. Ment hát rájuk a recska, utána meg leszoktattam magam a gondolatukról is, nehogy véletlen elutasítson. Bár nem vagyok rossz, mégsem hiszek benne ,hogy kellenék akárkinek is. Meg amúgy sem vagyok párkapcsolatra való szmélyiség belül. Nem próbálkozok már évek óta sehogy sem. Inkább fizetni fogok. Úgy könnyebb, jobb pinához jutni. Lelkemnek is jobb.
2012. dec. 15. 13:03
 22/71 anonim ***** válasza:

12 -es így van, egytől egyig mind agymosott csicska rabszolgák voltak, akik a semmiért haltak meg jóformán. Mi lett azóta az országból? Hulladék. Mi lett a nemzet tagjaiból ? korcs.

A másik meg szerintem sem kell összehasonlítani, mert ha bekapsz egy fejlövést, akkor ott akkor megszünsz létezni.

De ha bekapsz egy nőtől egy lelki sebet, azzal még sajnos együtt kell élni hosszú évekig, és vagy lassabban gyúgyul mint egy golyó ütötte seb, ráadásul a mentális-lelki fájdalom sokkal kínzóbb tud lenni, az ellen nem hat a morfium!

2012. dec. 15. 13:06
 23/71 LeftBehind ***** válasza:
35%

Őszintén? Nem sehol máshol,senkinek nem beszélek a problémáimról,nem mintha lenne kinek. Ha már szabadna megkérdeznem,nektek hogy esne ha mindenki úgy nézne rád,mint egy kib@szott elmebeteg sorozatgyilkosra? Igen,elég gyakran káromkodok és rendkívül elvont fantáziám és humorom van,de ha ettől leszek rossz ember akkor most lőjetek fejbe. Ezek után megpróbálok jó képet vágni az egészhez és túlélni a mindennapokat. Néha feljövök ide és kiírom magamból a véleményemet,ha már nem tudok mást csinálni,de hogy még egy sz@ros anonym oldalon is rajtam kell másoknak élesíteni a nyelvüket az már tényleg kikészít.

Szóval összességében be lehet kapni a f@szom!

2012. dec. 15. 13:07
 24/71 A kérdező kommentje:

Úristen, ti most konkrétan azt mondjátok, hogy ha háborúban agyonlőnek, vagy mondjuk ellövik a lábad, az jobb, mintha egy lány azt mondja "bocsi, nem vagy az esetem :)"?

Hát ez röhej.

2012. dec. 15. 13:07
 25/71 LeftBehind ***** válasza:
35%
Tudod mi a röhej? Hogy még egy itt is csak a piszkálódás megy. Szerintem téged rohadtul nem érdek az ok,amiért itt tartunk. Egyszerűen csak unatkoztál és feljöttél,hogy röhöghess egyet rajtunk.
2012. dec. 15. 13:17
 26/71 A kérdező kommentje:
Nem röhögök én senkin, nekem sincs barátnőm, és én is nagyon szeretnék. De rohadtul nem vagyok ilyen befordult és reménytelen, mert tudom, hogy tehetek és teszek is a dologért, és ezáltal csak idő kérdése, hogy elérjem, amire vágyom. Én így nem is tudnék élni, beletörődve a nyomorba, anélkül, hogy bármit tennék a továbblépésért.
2012. dec. 15. 13:22
 27/71 LeftBehind ***** válasza:
Akkor meséld már el,hogy mégis mit teszel érte
2012. dec. 15. 13:24
 28/71 A kérdező kommentje:
Ismerkedem. Ha valaki tetszik a buszon, melléülök. Ha összeakad pár másodpercre a tekintetünk az utcán, utánamegyek, és megállítom. Ha olyan a szitu, hogy egy szimpatikus lány épp olyasmit csinál, amivel kapcsolatban megszólíthatom, akkor megszólítom. Mindig ott a kudarc esélye. Viszont már nem eggyel randiztam közülük, és volt olyan is, akivel több is lett, még ha a barátnőmmé egyik se vált eddig.
2012. dec. 15. 13:28
 29/71 LeftBehind ***** válasza:
35%
Hát gratulálok,te megkaptad azt a csodálatos ajándékot amit úgy hívnak,"esély"
2012. dec. 15. 13:30
 30/71 A kérdező kommentje:
És te miért nem? Mim van nekem, ami neked nincs?
2012. dec. 15. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!