Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatas? Reszletek lent
Fuck Logic mi ? Mindeeeeegy ha más már nem megy írjunk olyat aminek semmi köze a témához és kész lehet tovább ócsárolni a másikat neten keresztül :D Se gyerek se "asszony" úgyhogy nem tudok kit verni, az ilyen emberek mint én nem igazán csinálnak ilyeneket lehet ez nálatok szokás mert ezt már nem először írtad. Amúgy nem látom ,hogy másolnád be a helyesírási sikereidet... Pedig erre kíváncsi lennék.
jó öreg 70%os meg már megírtam párszor de leírom még egyszer nézd meg az első oldalon miket írt a kérdező a semmire. És nincs jogom ócsárolni? Dehogynem. Ha ő így akkor én is. Na végeztem pacsi!
Ez itt az én önfegyelem vonalam és innentől kezdve nem írok semmit akármilyen válaszért kiáltó hülyeséget írtok:
(")(")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!