Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha úgy érzem hogy ő nekem az igazi? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Meg ismertem egy lányt és valahogy ugy erzem hogy vele kell le éljem az életem. Az a baj hogy ő 5 évvel fiatalabb nállam és nincs párkapcsolatban tapasztala, és 900 km re lakunk egymastól. Célzasokat tettem neki és ertette mirol beszelek es a vege az lett h nem akar pasit maganak (senkit).Én is ugy érzem hogy ha ténleg nagyon komolyan akarom venni őt akkor kell agyak neki időt hogy legyenek kapcsolatai és tudjon mihez viszonytani engem .A nagy kérdés bennem hogy kezdjek el most harcolni érte amikor nincs semmi kilatas mert meg o is(neki hátra van egy egyeten nekem mar meg van) es en is fiatalok vagyunk vagy varjak amig masok lesznek a lehetosegeink és az mikor lesz?2012. jún. 29. 12:25
1/3 anonim válasza:
mi értelme annak, hogy tudjon viszonyítani? lehetsz te neki az első, szerintem az sokkal nagyobb kapocs, mint hogy összehasonlítson valakivel. próbálj neki udvarolni. egy idő után benne is változni fog a "nem akarok pasit" dolog
2/3 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam arra mert barkit ismerek mindenki azt mondja hogy ha egy ember nem élte ki sexualis életét fiatal koraban akkor azt a hazas életében fogja. Nem tudom h ez mennyire igaz.
2012. jún. 29. 12:48
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és persze az h en barmit meg tennek éerte és ezt lehet csak akkor fogja értékelni ha volt mar tapasztalata az ellenkezőjéről.
2012. jún. 29. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!