Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek milyen az igazi jo elerhetetlen csaj? Milyen tulajdonsagai vannak, mindig van pasija, vagy mindig szingli? Milyen?
Ha mindig van pasija,az nem elérhetetlen,hanem qrva(mármint ha mindig más) abszolút taszít. Ha meg tartós kapcsolatban van valakivel,akkor elérhetetlen,de fel se merül,h bepróbálkozzak,így egy cseppet sem izgat fel. Ha mindig szingli,akkor nagy valószínűséggel ronda,vagy egyszerűen csak elviselhetetlen ,vagy éppen neki vannak hatalmas igényei,és válogatós. Vagy az uccsó eset,hogy olyan mint te,h csak meg akarja játszani az elérhetetlent,nem egy ilyen csajjal már összehozott a sors,amint észrevettem,h csak játszik,szemrebbenés nélkül faképnél hagytam.
Röviden és tömören arra akartam itt utalni,hogy "az igazi jo elerhetetlen csaj" nem létezik!
Elérhetetlen csaj nincs, persze nem mindekinek.
Nekem olyan aki elérhetetlen, csak a pénzre, lakásra, kocsira gazdagságra és egyebekre hajt, nem is kell, nézzen ki bárhogy is. Az ilyen nőkben semmi kedvesség, semmi humor, semmi báj, semmi őszinteség nincsen, tehát nem kell!!
röviden, tömören: olyan nincs. meg ha elérhetetlen lenne számomra, akkor miért lenne jó?
vagy van még egy olyan eset, hogy mondjuk a szép, kedves, kultúrált lány a holdon van, és azért nem érem el. De sokszor van, hogy a barátnőm is elérhetetlen, amikor futni megy. De mégis van jó elérhetetlen csaj. A barátnőm pont ilyen néha.. de csak telefonon. hogyha én is futok vele, utólérem. rövidtávon. azthiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!