Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/154 A kérdező kommentje:

2 évig jártam pszichologushoz az egyetemen. Azért hagytam ott, mert azt hittem, hogy nem lesz gond. De lett.

ugy küldött el, hogy kivánja, hogy a megszerzett magabiztosságomat az élet más területein is tudjam kamatoztatni. MErt nyilvánvalóan érezhető magabiztosságot szedtem össze szeptember óta azáltal, hogy nöket molesztáltam. És ezt pl a rokonaim is észrevették. Sokkal jobbfej lettem, jobb lett a kommunikáciom

2012. jún. 22. 15:10
 82/154 A kérdező kommentje:

igen és megfordultam pszichiátrián is, adott gyogyszertr, de nem szedtem, mert épp akkor kezdtem csajozni, és némileg elmultak a frusztrácioim akkor.

azért jött vissza a depi, mert még mindig nem dug velem senki.vagyis vannak lányok, akiknek bejövök, mert megmondták, de párkapcsolatban gondolkodnak, mint minden lány.

ezek a gonosz puák meg képesek megdugni a lányokat, és utána meg otthagyni és a lány meg sir. tudom, hogy fájdalmas meg minden, de nekem is az, hogy láthatatlan vagyok a szexpiacon.

2012. jún. 22. 15:13
 83/154 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbálkozz simán más módszerekkel. Ne tekintsd tárgynak a nőket! Ne molesztáld őket, ne sértődj meg, ha visszautasítanak.

Legyél CSAK kedves, elbűvölő, barátságos, és ne akarj mindenáron dugni. Ennyi.

Ha visszautasítanak, mosolyogj, és kérj elnézést.

És mindenképpen új közegben próbálkozz, mert a hajrángatós, ordibálós, lek*rvázós sztorik után esélyed nem lesz már ugyanazoknál a lányoknál.

2012. jún. 22. 15:14
 84/154 anonim ***** válasza:
100%
De most akkor az a baj, hogy a nők párkapcsolatban gondolkodnak, és nem csak dugni akarnak? :o
2012. jún. 22. 15:15
 85/154 A kérdező kommentje:
az a baj és az a szánalmas, hogy a nők a szex visszatartásával probálják megtartani a pasit párkapcsolatra.
2012. jún. 22. 15:17
 86/154 A kérdező kommentje:
budapesten tevékenykedem, szal itt mindig találni uj lányokat. általában akikkel kavartam és ujra látom öket valahol, akkor abbol lehet ujra kavarás lesz, vagy csak meglátnak és kuncognak, mert emlékeznek rám. én meg ugy teszek, mintha nem érdekelnének...majd odajönnek ha valamit akarnak.
2012. jún. 22. 15:18
 87/154 anonim ***** válasza:
100%

ha CSAK szexelhetnéd van, akkor menj hivatásoshoz, vagy keress a neten kifejezetten szexpartnert, aki tisztában van azzal, hogy neki arra van csak szüksége.

Ha meg barátnőt akarsz, akkor igenis futni kell pár kört, mielőtt letepered...

Ezt az emberek nagy többsége így csinálja....

2012. jún. 22. 15:21
 88/154 anonim ***** válasza:
100%

"az a baj és az a szánalmas, hogy a nők a szex visszatartásával probálják megtartani a pasit párkapcsolatra."

Ez egész egyszerűen nem igaz. A nőknek ugyanúgy igénye van a szexre mint a férfiaknak, a különbség az, hogy magadba fogadni valakit sokkal nagyobb bizalmat igényel, mint behatolni valakibe. Persze vannak lányok, akik fűvel-fával kefélnek, de ez egyáltalán nem általános és nagy hiba, ha te ezt veszed etalonnak. A kapcsolatban pedig egyáltalán nincs szexmegvonás, az ugyanis nem összetartja, hanem szétszakítja az embereket.

2012. jún. 22. 15:22
 89/154 A kérdező kommentje:
a nőknek nincs szüksége arra, hogy szexpartner keresö oldalakon mutogassák magukat. Sexet bármikor találnak. csettintésre ugrik 10 pasi aki megdugná öket. És még válogathat is. Ingyen sex nincs. Ha egy nönek csak sex kell, akkor ugyis a kinézetre fog menni. Elmehet swingerbe, ingyenes neki a belépö, aztán dughat egész éjszaka.
2012. jún. 22. 15:23
 90/154 A kérdező kommentje:
amugy a párkapcsolat kezdetén lévö szexmegvonásról beszélek. Vagyis amig nincs tisztázva, hogy járnak e vagy sem, addig a nő inkább nem teszi szét a lábát, nehogy az legyen, hogy 1 dugás után otthagyja a fickó.
2012. jún. 22. 15:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!