Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
2 évig jártam pszichologushoz az egyetemen. Azért hagytam ott, mert azt hittem, hogy nem lesz gond. De lett.
ugy küldött el, hogy kivánja, hogy a megszerzett magabiztosságomat az élet más területein is tudjam kamatoztatni. MErt nyilvánvalóan érezhető magabiztosságot szedtem össze szeptember óta azáltal, hogy nöket molesztáltam. És ezt pl a rokonaim is észrevették. Sokkal jobbfej lettem, jobb lett a kommunikáciom
igen és megfordultam pszichiátrián is, adott gyogyszertr, de nem szedtem, mert épp akkor kezdtem csajozni, és némileg elmultak a frusztrácioim akkor.
azért jött vissza a depi, mert még mindig nem dug velem senki.vagyis vannak lányok, akiknek bejövök, mert megmondták, de párkapcsolatban gondolkodnak, mint minden lány.
ezek a gonosz puák meg képesek megdugni a lányokat, és utána meg otthagyni és a lány meg sir. tudom, hogy fájdalmas meg minden, de nekem is az, hogy láthatatlan vagyok a szexpiacon.
Akkor próbálkozz simán más módszerekkel. Ne tekintsd tárgynak a nőket! Ne molesztáld őket, ne sértődj meg, ha visszautasítanak.
Legyél CSAK kedves, elbűvölő, barátságos, és ne akarj mindenáron dugni. Ennyi.
Ha visszautasítanak, mosolyogj, és kérj elnézést.
És mindenképpen új közegben próbálkozz, mert a hajrángatós, ordibálós, lek*rvázós sztorik után esélyed nem lesz már ugyanazoknál a lányoknál.
ha CSAK szexelhetnéd van, akkor menj hivatásoshoz, vagy keress a neten kifejezetten szexpartnert, aki tisztában van azzal, hogy neki arra van csak szüksége.
Ha meg barátnőt akarsz, akkor igenis futni kell pár kört, mielőtt letepered...
Ezt az emberek nagy többsége így csinálja....
"az a baj és az a szánalmas, hogy a nők a szex visszatartásával probálják megtartani a pasit párkapcsolatra."
Ez egész egyszerűen nem igaz. A nőknek ugyanúgy igénye van a szexre mint a férfiaknak, a különbség az, hogy magadba fogadni valakit sokkal nagyobb bizalmat igényel, mint behatolni valakibe. Persze vannak lányok, akik fűvel-fával kefélnek, de ez egyáltalán nem általános és nagy hiba, ha te ezt veszed etalonnak. A kapcsolatban pedig egyáltalán nincs szexmegvonás, az ugyanis nem összetartja, hanem szétszakítja az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!