Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
ja, nekem viszont legyen képem, mert egyébként vissza ir, mert mégis mire, ha nem látja a pofámat, vágod?
amugy meg iszonyat kevesen vannak fenn és iszonyat régen léptek be. Szal aki fenn van pesti nő és nem prosti vagy kamu, az kb honapok óta nem lépett be. Gondolom télére sokasodnak meg a sexpartnerkeresö nők, mert elönti öket a kétségbeesettség, ami tavaszra szépen elmulik, mert találnak kuropajtit.
na de látod...ott is ismerkedni kell.
én azért regeltem fel, hogy ne kelljen udvarolni.
Jaj, ne gyárts már elméleteket! Ez a mániád!
Ha nem akarsz köröket futni, akkor menj prostihoz és kész. Sajnos a csajozás az így működik... dolgozni kell a nőért mindenképp...
na nehogymár még egy sexpartner keresön is fel kelljen szedni hagyományos értelemben a nőket, mert mostmár megőrülök.
tessék ott a képem, megnézhet, nem vagyok egy iq mentes szakmunkás, ha eljön hozzám, akkor nem csak a plafont fogjuk bámulni, de ne kelljen már UDVAROLNOM, mikor mindenki tudja hogy miujság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!