Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
 101/154 A kérdező kommentje:

ja, nekem viszont legyen képem, mert egyébként vissza ir, mert mégis mire, ha nem látja a pofámat, vágod?

amugy meg iszonyat kevesen vannak fenn és iszonyat régen léptek be. Szal aki fenn van pesti nő és nem prosti vagy kamu, az kb honapok óta nem lépett be. Gondolom télére sokasodnak meg a sexpartnerkeresö nők, mert elönti öket a kétségbeesettség, ami tavaszra szépen elmulik, mert találnak kuropajtit.

2012. jún. 22. 17:36
 102/154 A kérdező kommentje:

na de látod...ott is ismerkedni kell.

én azért regeltem fel, hogy ne kelljen udvarolni.

2012. jún. 22. 17:37
 103/154 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne gyárts már elméleteket! Ez a mániád!

Ha nem akarsz köröket futni, akkor menj prostihoz és kész. Sajnos a csajozás az így működik... dolgozni kell a nőért mindenképp...

2012. jún. 22. 17:51
 104/154 A kérdező kommentje:

na nehogymár még egy sexpartner keresön is fel kelljen szedni hagyományos értelemben a nőket, mert mostmár megőrülök.

tessék ott a képem, megnézhet, nem vagyok egy iq mentes szakmunkás, ha eljön hozzám, akkor nem csak a plafont fogjuk bámulni, de ne kelljen már UDVAROLNOM, mikor mindenki tudja hogy miujság!

2012. jún. 22. 17:57
 105/154 anonim ***** válasza:
100%
Menj már el egy prostihoz légyszíves!
2012. jún. 22. 17:57
 106/154 A kérdező kommentje:
jó, holnap hazamegy az utolsó albérlöm is, felfujtatom a kétszemélyes matracot és érkezhet. remélem olcsobb lesz a callgirl, mint a házasprosti.
2012. jún. 22. 17:59
 107/154 anonim ***** válasza:
Itt siránkozol már dél óta, fel vagy háborodva, hogy a nők is emberi lények. Szerintem te csak simán ronda vagy és nem kellesz nekik, akinek véletlenül tetszel, azt meg elijeszted a stílusoddal... Vagy az is lehet, hogy rosszul smárolsz, büdös a szád, akármi, azért nem jutsz tovább a csóknál a bulikban, mert tény, hogy sok csajt ágyba lehet vinni egy éjszakára. De látod neked nem megy, ne erőltesd.
2012. jún. 22. 18:02
 108/154 A kérdező kommentje:
küldjek képet?
2012. jún. 22. 18:03
 109/154 anonim ***** válasza:
Inkább nem kell köszi. De azért ne húzd fel magad.
2012. jún. 22. 18:05
 110/154 anonim ***** válasza:
Na én most már kíváncsi vagyok rád, nekem küldhetsz.
2012. jún. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!