Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
 131/154 anonim ***** válasza:
76%
Én egy szóval nem mondtam, hogy ilyenben utaztam! :D Csak tudom, hogy működnek a dolgok. :)
2012. jún. 23. 11:06
 132/154 A kérdező kommentje:

nos, hát ma végülis kieröszakoltam egy találkozót a csajjal.

dagadt.

nárcisztikus.

kb össze is illünk. ő dagadt, én sportolatlan + éretlen gondolkodás.

ma prostikat nézgettem egész nap, aztán e randi miatt végülis nem mentem el, pedig jobb lett volna. 10.000ért megdughatok egy olyan nöt, amilyet akarok. Vagy ingyen egy undoritót.

adult dating = fail

2012. jún. 23. 19:44
 133/154 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy ha te nem vagy hajlandó kisportolni magad, hogy várhatod el a nőtől, hogy tiptop legyen. Vagy egy sportos, csinos lánytól hogy várod el, hogy leálljon veled akár csak egy éjszakára is.
2012. jún. 24. 14:42
 134/154 A kérdező kommentje:

átlagos lányoktól várom el, hogy leálljanak velem. semmi extra. nem tudom honnan szedik ezt állandoan.

nem baj, hogy van kis háj a hasán, nem baj ha nem makulátlan az arca.

átlag széplány:

pl itt értelemszerüen a jobb oldali

[link]

random google kép, nema akartam facebookról hozni példát.

2012. jún. 24. 14:52
 135/154 A kérdező kommentje:
most ezt olyan nehéz megérteni, hogy még az átlag lányok se akarnak velem semmit?
2012. jún. 24. 14:53
 136/154 anonim ***** válasza:
60%
Én már megadtam a receptet. Az intellektuális ge.ci az esetek 99 százalékában célravezető.
2012. jún. 24. 15:06
 137/154 A kérdező kommentje:

ja jó, de nincs miért nekik velem bámilyen okból kifolyolag foglalkozniuk.

mert multkormegmondta a nö, hogy: bocsi, de nincs miért találkoznunk.mert ha még jol néznék ki....de nem

2012. jún. 24. 15:08
 138/154 anonim ***** válasza:
60%
Ehhez meg a magabiztosság a kulcs. Ha úgy állsz hozzá (és ezt persze nem kell neki mondani), hogy ő a hülye, ha nem akar veled találkozni, akkor akarni fog.
2012. jún. 24. 16:10
 139/154 A kérdező kommentje:

jajj magabiztosság :D

nyilván nem vagyok magabiztos, amikor bemásztam 5-6 erasmusos csávoka közé mint valami élöhalott, mert két csaj körül olálkodtak. Egy pillanat alatt eltüntek a csávokák. Az egyik még meg is lökött és magyarázott valamit spanyolul sztem. Na most ettöl nagyobb magabiztosság hol kell?

vagy mikor barátnök benyögik, hogy a társaság egyik tagja megdugta már a csajt, akivel kavarok épp...mondom jó, és csak egyszer dugta meg? Más meg ment volna sirni. szal hagyjuk már...joképüekkel találkoznak a lányok.

2012. jún. 24. 16:32
 140/154 anonim ***** válasza:
Hát, mondjuk az a magabiztosság kellene, hogy jóképűnek tartsd magad.
2012. jún. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!