Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
nos, hát ma végülis kieröszakoltam egy találkozót a csajjal.
dagadt.
nárcisztikus.
kb össze is illünk. ő dagadt, én sportolatlan + éretlen gondolkodás.
ma prostikat nézgettem egész nap, aztán e randi miatt végülis nem mentem el, pedig jobb lett volna. 10.000ért megdughatok egy olyan nöt, amilyet akarok. Vagy ingyen egy undoritót.
adult dating = fail
átlagos lányoktól várom el, hogy leálljanak velem. semmi extra. nem tudom honnan szedik ezt állandoan.
nem baj, hogy van kis háj a hasán, nem baj ha nem makulátlan az arca.
átlag széplány:
pl itt értelemszerüen a jobb oldali
random google kép, nema akartam facebookról hozni példát.
ja jó, de nincs miért nekik velem bámilyen okból kifolyolag foglalkozniuk.
mert multkormegmondta a nö, hogy: bocsi, de nincs miért találkoznunk.mert ha még jol néznék ki....de nem
jajj magabiztosság :D
nyilván nem vagyok magabiztos, amikor bemásztam 5-6 erasmusos csávoka közé mint valami élöhalott, mert két csaj körül olálkodtak. Egy pillanat alatt eltüntek a csávokák. Az egyik még meg is lökött és magyarázott valamit spanyolul sztem. Na most ettöl nagyobb magabiztosság hol kell?
vagy mikor barátnök benyögik, hogy a társaság egyik tagja megdugta már a csajt, akivel kavarok épp...mondom jó, és csak egyszer dugta meg? Más meg ment volna sirni. szal hagyjuk már...joképüekkel találkoznak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!