Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.2012. jún. 22. 11:42
141/154 A kérdező kommentje:
jaj hát volt egy idő mikor megvolt ez is.
pl undorito modon borotválatlanul csajoztam és azt mondta, hogy sexi a borosta meg jol áll..
ja meg mikor oltogatni kezdett hogy gyenge vagyok, 30 kilot nem birok felemelni, ettöl függetlenül lekaptam, mint annak rendje.
2012. jún. 24. 16:44
142/154 A kérdező kommentje:
a joképüséget nem lehet potolni semmivel.
a bociszemet csak az váltja ki a lányokból.pont.
2012. jún. 24. 16:44
144/154 anonim válasza:
De neked nem bociszem kell , hanem bocipina! :)
146/154 A kérdező kommentje:
ahhoz, hogy dugjanak az emberrel, ahhoz bociszem kell. egyik implikálja a másikat.
2012. jún. 24. 23:50
147/154 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is a lányokat szereted, ezért ijeszted el őket, csak még nem tudsz róla. Miért nem akarsz barátnőt? Szerelmesnek lenni, odabújni valakihez... ez nem hiányzik? Csak a puszta szex? Próbáld ki fiúval, ha nem hát nem.
148/154 A kérdező kommentje:
de ügyesen ideboritottad a szokásos sztereotipiákat :D
de...képzeld jo lenne egy barátnö, de szerintem némely odabujos kapcsolat még böven kuropajtinak számit, bár lehet hogy valakik párkapcsolatnak nevezik, mint anno én is igy tettem.
2012. jún. 25. 00:34
149/154 anonim válasza:
Öreg, neked csak egy guminő kell semmi más.
150/154 A kérdező kommentje:
köszi az ujabb sablon oltást.
2012. jún. 25. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!