Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
ebből a sorból minden kiderül..: A kérdező kommentje:
tegyük fel, odamegyünk nökhöz, leülünk. Dumálgatás jó kedéllyel. Megunják, elmennek. Ellenben akkoris elmennek, ha nyomulok. Tök mindegy, hogy közlöm e a szándékomat, vagy nem, akkor is elmennek. Nincs amiért ott legyenek velem, mert nem nézek ki jól, nem nézek ki férfiasan, hiába viselkedem ugy.
a barátnök irigyek.
pl a multkor ott kavarok egy növel, jön a kamu hülyeség, hogy el van jegyezve...de ettöl függetlenül ott vihorászik nekem. Egyszercsak volt egy átkattanás, hogy elkezdett ordibálni velem, és otthagyott. Jó. Utána látom késöbb, integetek neki, poénosan. A barátnöje megengedhetetlen hangnemben elkezd nekem ordibálni, én meg megengedhetetlen hangnemben megkérdeztem, hogy pofán ba sszalak? Akkor némileg elkussolt. Akivel kavartam az meg késöbb már más fickóval volt.
"utcán megyek hazafele, látom egy lány csatangol egyedül, odamegyek, kedvesenaranyosan probáltam neki elmagyarázni, hogy ha én is egyedül, ő is egyedül, akkor miért ne mehetnénk ketten együtt. Ugy tett, mint aki nem hall. Elkezdtem vele ordibálni, mert nekem ez sok."
te egy retardált gyökér vagy... ha nem akar ismerkedni, akkor miért szóljon hozzád??! mi jogon ordibálsz vele? fuu, a hozzád hasonló emberekkel tudnék mit kezdeni.. :@ -.-"
Ismerek ilyen pasit, idősebb kivitelben... családja nincs, mindenkit zaklat, és szerinte vele minden rendben van, mindenki más hülye...
Sikerült elérnie, hogy minden közeli és távoli ismerőse gyűlöli...
anyámnak megmondtam, hogy nem tudok becsajozni, és nem vagyok hajlandó élni nő nélkül. Egész életemben csak várok és várok, hogy legyen csajom. Nem jött be. Nem lett varázslatos szerelemre találás. Amikor gimibe jártam, én voltam a kis elvont stréber. Nem jártam sehova, mert otthon cikinek éreztem, de mást is. Totál asexuálisan neveltek. Amikor 21 éves koromra lett csajom, és apám megtudta, elkezdett oltogatni fennhangon a szomszéd füle hallatára, hogy mennyire béna vagyok én, hogy ez az egy csajom volt (erröl tudott csak, mert amugy volt még egy), másnak már 5-6 csaja volt, meg különben is mekkora kur va az én csajom, ha egyböl ottalszok nála (3.randin igen, de mivel ő nem tudott a randikrol, ezért azok nem voltak). Meg hogy én annyi növel, mint amennyivel ő volt, akkor leszek ha kétszer élek is.
szal én nem tetszettem meg lányoknak. Mitöbb, mivel kis elvont gyökér voltam, aki zombiként járkált iskolába, mint egy kettyós, teljesen tudatlanul, ezért volt egy lány, aki rámvetitette az elszállt ideálját, mivel én totál üres voltam. Amint megismert jobban, hogy nem vagyok férfias, dobott is, és nem magyarázkodott, egyszerüen csak azt mondta, hogy NEM AKAR TÖBBÉ LÁTNI. pont. Aztán bekerültem egy nehéz, fius egyetemre. 0 lány. Volt olyan év, hogy nem beszéltem lánnyal. Komolyan.
egyébként meg hiába ekéztek itt engem, ma is megyek bulizni és ma is szoba fognak állni velem lányok, és fogok velük smárolni is, meg táncolunk...jobb esetbe rám lesz kattanva a lány és mutogat a barátnöinek, hogy felszedett engem :D
ja valaki pattogott, hogy nem tetszik neki, hogy a nők szeretnek tárgyként viselkedni?
nem én találtam ki ezt aranyalmám, hanem egy kellően nöiesnek mondott nő blogjában olvastam, meg amugy a modern feminizmus is ezt ontja, bármennyire is paradox, hogy az önálloságért hepajkodó nők a saját evolucios sorsukat sztárolják.
azért csajozom, hogy legyen csajom vagy valaki dugjon velem. a procedura mégsem hoz eredményt, mert nincs csajom és nem dugnak velem.
most gondold el, hogy valakik képesek arra, hogy egy buliban több csajt is megdugnak. megtörtént eset. És nem kertel a csávoka, megmondja hogy dugunk, és a csaj azt mondja dugunk. Gondolom ez msot felborzol megint néhány női kedélyt, de sajnálom, hogy titeket nem talált még be ennyire vonzó fickó, akinek gondolkodás nélkül igent mondanátok.Mert tulképp erröl van szo. Egy férfi se mondana nemet, ha egy bombázó felajánlaná magát. Mondjuk csajoknak ez tök máshogy van.
Na végre emberi megnyilvánulások!
Kedves kérdező! Szerintem a családi háttered igenis indokolja, hogy pszichológushoz fordulj, és ezt most nem bántásból írom, hanem hogy le tudd küzdeni az otthonról hozott sérelmeket. Én is jártam pszichológusnál, sokat segített tisztába jönni önmagammal, és így nőtt az önbizalmam is.
Ok, hiszel pár hülye blognak, de itt meg nem hiszel a hozzászólók 100%-ának, akik szerint a nők NEM AKARJÁK, hogy tárgynak tekintsd őket.
Pedig sok nő is írt, én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!