Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
Te nem vagy normális... Mi az, hogy a nőknek több joguk van?
Te is azokhoz a lányokhoz mész oda, akik tetszenek.
Akkor a kicsit csúnyább lánynak le kellene bu.ziznia téged, mert őt nem szólítottad le? Ugyehogy nem. Akkor meg pofa alapállásba, és máshol éld ki a kisebbségi komplexusodat, hogy nem vagy elég jóképű.
smároltam egy lánnyal, később szembefutottunk a szorakozohelyen, és azt mondá: jaj, menj már innen!
1, nem szándékosan mentem oda
2, ki a tajtékos élet fa sza ő, hogy ilyen reakcioja legyen, amiért ránéztem (mert ennyi történt tényleg)
Nem várható el. Itt vagy eltévedve. Nincs olyan, hogy neked ez jár. Ahhoz meg kell, hogy lásson benned valamit, de így nem fog. Magadban kell keresned a választ, de az is lehet, hogy a 2500-adik nő után fogod megtalálni, ha nem kezded el időben.
39F
volt már párezer ilyen kérdésem, küldtem ki képeket is priviben, és mindenki azt irta, hogy nem nézek ki rosszul.
véletlenül sem azt irták, hogy jóképü vagyok, vagy jol nézek ki. értitek? Oké, hogy nem vagyok buckalakó, de ha még az átlagos lányokhoz is joképünek kell lenni, hát ez már több a soknál.
Én sem azt írtam, hogy rosszul nézel ki, hanem hogy kisebbségi komplexusod van, amiért nem vagy elég jóképű.
Meg azt, hogy azért nincs sikered a lányoknál, mert skizoid vagy. De legalábbis mániás depressziós, így első ránézésre.
Hiába vagy jóképű, ha bunkó vagy! Amiket itt leírsz a viselkedésedről, az nem normális, érted?!
És hidd el, a stílus már a beszélgetés során is lejön, és ezért kerülnek messzire! A külső önmagában édeskevés! Ha egy nő megérzi, hogy neked elvárásaid vannak, és ha nem jön veled össze, akkor ordibálni fogsz vele, akkor még szép, hogy menekülőre veszi!
Próbáltál már kedves, udvarias, aranyos lenni nőkkel elvárások nélkül, úgy, hogy a nő érezze jól magát a társaságodban, és nem akarod mindenáron megfektetni? És ha esetleg visszautasít, akkor méltósággal tudomásul veszed?
Mert ha esetleg így viselkednél, akkor több sikered lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!