Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
azt birom, mikor a barátnö ugat, hogy:
"szerintem takarodj innen, mert nem tetszel a barátnömnek"
akkor miért smárolok vele 5 percen belül?
na ilyen szitukat kell elképzelni.
jaj bocsimár, haverommal multkor kiment margitszigetre jozan csaj, és a fiu is jozan volt. És ilyen tök szolid csaj.
meg egy másik alkalommal ilyen 1sör-t magába foglaló csajt ujjazott meg.
tegyük fel, odamegyünk nökhöz, leülünk. Dumálgatás jó kedéllyel. Megunják, elmennek. Ellenben akkoris elmennek, ha nyomulok. Tök mindegy, hogy közlöm e a szándékomat, vagy nem, akkor is elmennek. Nincs amiért ott legyenek velem, mert nem nézek ki jól, nem nézek ki férfiasan, hiába viselkedem ugy.
a barátnök irigyek.
pl a multkor ott kavarok egy növel, jön a kamu hülyeség, hogy el van jegyezve...de ettöl függetlenül ott vihorászik nekem. Egyszercsak volt egy átkattanás, hogy elkezdett ordibálni velem, és otthagyott. Jó. Utána látom késöbb, integetek neki, poénosan. A barátnöje megengedhetetlen hangnemben elkezd nekem ordibálni, én meg megengedhetetlen hangnemben megkérdeztem, hogy pofán ba sszalak? Akkor némileg elkussolt. Akivel kavartam az meg késöbb már más fickóval volt.
utcán megyek hazafele, látom egy lány csatangol egyedül, odamegyek, kedvesenaranyosan probáltam neki elmagyarázni, hogy ha én is egyedül, ő is egyedül, akkor miért ne mehetnénk ketten együtt. Ugy tett, mint aki nem hall. Elkezdtem vele ordibálni, mert nekem ez sok.
"megengedhetetlen hangnemben megkérdeztem, hogy pofán ba sszalak?... elkezdtem ordibálni vele"
Most komolyan, ezek után csodálkozol, hogy nem akarnak tőled semmit? A tengeri algába több férfiasság szorult, mint beléd.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!