Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/154 anonim ***** válasza:
Jah, és nem ártana felkeresni egy pszichiátert, mert ezek a hangulatingadozások nem normálisak.
2012. jún. 22. 13:06
 22/154 anonim ***** válasza:
100%

Csak én érzem úgy, hogy az átkattanásnál kiesett valami a történetből?

Az utcán meg miért is kezdtél ordibálni? Megteheti, hogy nem ismerkedik veled. Joga van hozzá.

2012. jún. 22. 13:06
 23/154 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez elég tiszta sor: a dumálgatás alatt leveszik, hogy milyen vagy, és nem akarnak tőled inkább semmit, ezért otthagynak. Nem is várják meg, hogy közöld a szándékod, mert úgyis visszautasítanának.

Egyébként szerintem teljesen jogosan, mert az, hogy ordibálsz a nőkkel, ha nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, sokat elárul a jellemedről...

2012. jún. 22. 13:07
 24/154 A kérdező kommentje:

nekem is jogom van ahhoz, hogy lekur vázzam az utcán

gondolom valami joképü fickónak nem mondott volna nemet.

mindenkinek joga van mindenhez, csak a nőknek kicsit több.

2012. jún. 22. 13:08
 25/154 A kérdező kommentje:
azt árulja el, hogy leszólitottam már több száz nőt és már kicsit unom, hogy semmi eredmény szinte? (eredmény=szex)
2012. jún. 22. 13:09
 26/154 anonim ***** válasza:
100%

Az a k.a, aki nem fekszik le veled? Ez így kicsit fonák.

39F

2012. jún. 22. 13:10
 27/154 anonim ***** válasza:
94%
Különben nagyon szeretnék egyszer egy ilyen gyökérrel összefutni egy szórakozóhelyen, aki ezzel a szöveggel próbál meggyőzni a dominanciájáról, hogy "Pofánba sszalak?" Mert finoman kivinném a szórakozóhely elé, kapna egy lehetőséget, hogy megüssön, és ha kezet emel rám úgy megverném, hogy az anyja nem ismer rá. Most komolyan, mi már ez a szöveg? hogy mondhat valaki ilyet egy nőnek?
2012. jún. 22. 13:11
 28/154 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy kérdező! Fordulj pszichológushoz!

Ezzel a stílussal nemhogy csajozni nem fogsz tudni, hanem örülhetsz, ha nem vernek meg alaposan!

2012. jún. 22. 13:12
 29/154 A kérdező kommentje:
hát ha ez nem a nők 99%át jelentené, akkor talán nem lennének azok. nincsenek nagy elvárásaim. Tök átlag szépségü lány, semmi extra. Én is átlagos vagyok, elvárható, hogy átlagos nőm legyen.
2012. jún. 22. 13:12
 30/154 A kérdező kommentje:
és egy nő hogy mondhat nekem olyat, hogy takarodjak már? Meg ez miez, hogy süketnek tetteti magát?
2012. jún. 22. 13:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!