Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/154 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, hogy ha tetszel egy lánynak, akkor nem ordibálsz vele? Ez egy kicsit kevés. Akkor is férfinak kell maradni, ha visszautasítanak.
2012. jún. 22. 13:21
 42/154 anonim ***** válasza:

Nekik viszont nincs szükségük rád ebben az állapotodban.

1:1

2012. jún. 22. 13:22
 43/154 A kérdező kommentje:
akinek bejövök az általában a lánytársaság legperiférikusabb tagja, és kicsit érdekes kombinácio egy visszahuzodo lány + egy nagyszáju midget troll
2012. jún. 22. 13:22
 44/154 anonim ***** válasza:
Te írtad egyszer, hogy csak részegen tudsz ismerkedni?
2012. jún. 22. 13:24
 45/154 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor nézek bociszemmel bárkire, ha levesz a lábamról a stílusával, viselkedésével....

És amúgy honnan tudod, hogy a barátnő nem azért rángatja el a csajt, mert mondjuk előző héten őt k*rváztad le az utcán? Hmmm? Alapnak kéne lenni, hogy méltósággal viseled a visszautasítást, kedves vagy a barátnőkkel is, mert a következőnél sem lesz esélyed, ha csak egy is emlékszik rá, hogy milyen tuskó voltál valakivel...

2012. jún. 22. 13:24
 46/154 A kérdező kommentje:

figyi, egy joképü gyerek mindenféle állapotában jo a nöknek.

kiprobáltam.

sokkal toleránsabbak a bullshitre is.

társkeresön csináltam egy kamu profilt, valami randon joképü srác képével. Jöttek is a tök korrekt lányok üzijei. Beirtam egy sziát az eredeti és a kamu profilommal is ugyanannak a lánynak. A joképünek válasozltak.

2012. jún. 22. 13:25
 47/154 anonim ***** válasza:
 48/154 A kérdező kommentje:
nem.
 49/154 anonim ***** válasza:

Most akkor tisztázzuk már: egyik pillanatban azt mondod, hogy jóképű vagy, a másikban meg azt, hogy nem.

Egyébként meg ne gyere ezzel a bullshit marhasággal, mert tuti falnak megyek. Ennek csak annyi értelme van, hogy egyre több srác jön azzal, hogy azért nem sikerül neki a csajozás, mert nem jóképű.

2012. jún. 22. 13:27
 50/154 anonim ***** válasza:
100%

# 46: Két külön dolgot mosol össze: a társkeresőt és a személyes ismerkedést. Társkeresőn, ahol CSAK a képből tudnak kiindulni, nyilvánvaló, hogy a külső jobban számít.

Személyesen viszont a stílus számít jobban! És hát neked a stílusoddal vannak gondok...

2012. jún. 22. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!