Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
Nekik viszont nincs szükségük rád ebben az állapotodban.
1:1
Én csak akkor nézek bociszemmel bárkire, ha levesz a lábamról a stílusával, viselkedésével....
És amúgy honnan tudod, hogy a barátnő nem azért rángatja el a csajt, mert mondjuk előző héten őt k*rváztad le az utcán? Hmmm? Alapnak kéne lenni, hogy méltósággal viseled a visszautasítást, kedves vagy a barátnőkkel is, mert a következőnél sem lesz esélyed, ha csak egy is emlékszik rá, hogy milyen tuskó voltál valakivel...
figyi, egy joképü gyerek mindenféle állapotában jo a nöknek.
kiprobáltam.
sokkal toleránsabbak a bullshitre is.
társkeresön csináltam egy kamu profilt, valami randon joképü srác képével. Jöttek is a tök korrekt lányok üzijei. Beirtam egy sziát az eredeti és a kamu profilommal is ugyanannak a lánynak. A joképünek válasozltak.
Most akkor tisztázzuk már: egyik pillanatban azt mondod, hogy jóképű vagy, a másikban meg azt, hogy nem.
Egyébként meg ne gyere ezzel a bullshit marhasággal, mert tuti falnak megyek. Ennek csak annyi értelme van, hogy egyre több srác jön azzal, hogy azért nem sikerül neki a csajozás, mert nem jóképű.
# 46: Két külön dolgot mosol össze: a társkeresőt és a személyes ismerkedést. Társkeresőn, ahol CSAK a képből tudnak kiindulni, nyilvánvaló, hogy a külső jobban számít.
Személyesen viszont a stílus számít jobban! És hát neked a stílusoddal vannak gondok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!