Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/154 anonim ***** válasza:
100%

A kenguruk bármelyik bokrot át tudják ugrani. Én miért nem tudom? Mi az, hogy kerülgetnem kell?

Mindenki csak a saját eszközeivel boldogulhat.

2012. jún. 22. 13:28
 52/154 anonim ***** válasza:
Különben hány éves vagy?
2012. jún. 22. 13:28
 53/154 A kérdező kommentje:

volt már olyan, még az elején, mikor belelendültem a dologba, hogy (NA ÉS MOST NAGYON JOL FIGYELJ ÁM!)

odamegyek lánytársasághoz, és elkezdtem mondani, hogy én ismerem az egyik lányt, és tuti, hogy karennak hivják, tuti, ne hülyéskedjen már mert tudom, hogy ő a karen. Nem ő volt. Szal elküldtek. Később ebből a lánytársaságból huztam el egy lányt, akit ~1 perc alatt le is kaptam. most lehet jönni, hogy biiiiiiztos már addigra berugtak. Történt ez olyan este 10óra magasságában.

AKKOR MÁSIK:

ugyanilyen szitu, odamegyek tánctéren kettő lány. Na gyerünk produkáljátok magatokat lányok, gyerünk! Vihorásznak, otthagyom öket.

később az este végefelé, odahuzok egy csajt, le se esett, hogy már ő egyszer elküldött, mert elküldtek akkor este sokan, és nem tartom számon. Mondta is, hogy már beszéltünk, de elengedtem a fülem mögött. A barátnöje táncolt egy fiuval, és mikor meglátott engem, akkor otthagyta a fiut, és elkezdte elrángatni a csajt. A csaj meg mondta a barátnönek, hogy menjen már táncoljon a sráccal, hagyjon minket. Elkezdtem arrébmenni a lánnyal, hogy a barátnö ne lásson. De az elkezdett futni és elrángatni a csajt. Igy a hátán volt a kezem a lánynak, és ahogy elhuzta a barátnöje, csak a hajára tudtam rámarkolni. Kialakult egy olyan helyzet, hogy a hajánál fogva tartom vissza a csajt. Mókás volt. Nem agresszibol csináltam, csak reflexböl.

2012. jún. 22. 13:31
 54/154 anonim ***** válasza:
100%

Veled hajlandóak elkezdeni beszélgetni, sőt volt, akivel a csókig is eljutottál még aznap este. Nekem ez az utóbbi soha nem sikerült. Mégis van már feleségem és gyerekeim. A feleségem barátnőitől hallottam ilyet, hogy "jajj, hát nekem is ilyen férj kéne", de ha csak úgy, ismeretlenül meglát, akkor nem jutunk el odáig, hogy megismerjen rendesen.

Mindenkinek más taktika kell. Vagy más célközönség. :-)

39F

2012. jún. 22. 13:37
 55/154 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég idióta stílusod van, ne haragudj....

Reflexből a hajánál fogva húzni egy csajt... meg a dumád is elég szánalmas....

És tényleg csodálkozol, hogy a barátnő elrángatta, mikor már egy csomó nővel ordibáltál, lek*rváztad őket? Szerinted ez nem ér körbe? A barátnő valószínűleg már "ismert" valahonnan, azért óvta tőled a barátnőjét...

Menj pszichológushoz, komolyan mondom, ez már nagyon durva!

2012. jún. 22. 13:37
 56/154 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok. Másban keresed a hibát, pedig csak magadat okolhatod: bunkó vagy. Ez pedig nyilván nem tetszik a lányoknak, ezért hagynak ott a fenébe az első ilyen ordibálós, hajrángatós mondatnál.

(Különben hihetetlen, milyen gyorsan rá lehet ismerni itt azokra a férfinak csúfolt egyedekre, akik PUA módszereket próbálnak használni. Pl ez egy tipikus mondat: "Egy perc múlva már le is kaptam...)

2012. jún. 22. 13:38
 57/154 A kérdező kommentje:

aha, most gondold el azt a pua modszereket hazsnáló egyént, aki idejön franciaországból haverjához, és egy hét alatt 5 nőt dug meg ugy, hogy angolul kommunikálnak.

ja vagy a romos alkesz gyerek, aki 22 évesen tul vagy az 50 strigulán, és őt is elküldik nagyon sokan, nagyon durván, mikor beszédképtelenül részeg.

nyilván mindenki pua és elitélendő, aki 1 percen belül smárol. Mikor éveken keresztül csak lestem, hogy mások smárolnak lányokkal én meg fogalmam nincs hogyan tudnék. De megtanultam, megcsináltam, elértem.

nem ordibálok minden növel, csak néha jön ki, hogy nembirom tovább a megaláztatást. A kedvencem a könyökkel arréblökdösős mennyémár innen kellemes fintorral az arcon. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy menjél innen TE! Én kifizettem a belépöt, ott állok ahol akarok, de te ingyen jöttél be, mert lány vagy, ugyhogy kuss.

2012. jún. 22. 13:49
 58/154 anonim ***** válasza:
100%

Az emberiség érdekében könyörgöm, inkább ne csajozz! Te tárgynak tekinted a nőket, utálod őket, irigy vagy rájuk (nekik több joguk van, ingyen mennek be, stb.).

Az ilyenek szoktak aztán később a rendőrségi hírekbe bekerülni...

2012. jún. 22. 13:57
 59/154 A kérdező kommentje:
nyilván a kigyurt koteros koma nem tárgyként tekint a nökre, mi? A nők erre vannak teremtve, hogy behodoljanak, és legbelül szeretik, ha tárgyként tekintenek rájuk.
2012. jún. 22. 13:59
 60/154 anonim ***** válasza:
100%
Itt sincs rólad kép, mégis eltudtam dönteni, hogy szóba sem állnék veled, és szerintem mindegyik válaszoló így van ezzel. :) Akkor most bennünk van a hiba vagy benned?
2012. jún. 22. 14:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!