Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?
De most a haverodat akarod utánozni? Ne tedd! :D
Legyél inkább önmagad! :D
hát figyi te kedves hölgy.
a fiukat, akik nem alkalmasak pasinak, friendzoneolják
a lányokat, akik nem alkalmasak barátnönek, azokat sexzoneolják
a friendzone szindromás fiukákat gyökereknek nevezitek. A szexzone-os lányokra meg kis hiján már nemzeti gyásznapot fognak kitüzni.
Az mondjuk igaz, hogy ha érezteted, hogy a csak az utolsó esélyed, rámászol, könyörögsz, akkor azért sem kellesz.
De ha kicsit bunkó vagy, akkor azt hiszik van okod nagy arcnak lenni. És akkor harapnak rád, mert értékesnek hisznek, férfiasnak. Mert a nők 99%-ban összekeverik a férfiasságot a primitívséggel. A férfiak tudják a különbséget, de a nők nem. Ki kell ezt használni.
Tanúja voltam egyszer, amikor egy fiatal pasi (roma) leverte az utca közepén a nőjét (csinos fiatal roma csaj), az meg ott kapaszkodott a nadrágjába, hogy szereti, imádja, meghal nélküle, nem látott mást a világban, csak a pasit.
Azt hiszem hiába roma volt a csávó, tudta, hogy kell bánni a nőjével. Az nem tudta elképzelni az életét nélküle, a pasi volt számára az Isten.
Nem mondom, hogy le kell zúzni a csajokat fizikailag, de lelkileg helyükre kell rakni őket, megtörni kicsit az egojukat, éreztetni, hogy ki az úr a háznál. Aki magát nem tiszteli, megalázkodik, azt a nők sem tisztelik, papucsnak használják.
Jaj, ezeket az elméleteket hagyjátok már!
Jó, én már nem vagyok huszonéves (akkoriban még én is elméleteket gyártottam a pasikról, de aztán rájöttem, hogy baromság az egész).
Minden ember egyedi, minden kapcsolat egyedi. Az elméletek nem érvényesek. Ennyi.
Meg kell ismerni a másikat, és akkor kiderül, hogy mire alkalmas, mire nyitott. Ennyi az egész.
De ahhoz nem tárgyként kell kezelni őket.
jóóó, de pl egy diszkó mikrokörnyezetben a bizonyos elméletek valamilyen szinten hatékonynak bizonyulnak, mert annyira le van szükitve a világ ott.
pl vannak akik napközben, utcán csajoznak. Profi modon. (=akár ismerkedés 10 perc után csók) Az is egy mikrokörnyezet, mert csak te meg a csaj és dumáltok.
nahééééj, akadt is egy lányka szexpartner keresőről:d
ez tök durva, hogy nem kell kertelnem, mert tudjuk mire megy ki a játszma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!