Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mennek haza a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek haza a lányok inkább, ha nem tudják lerázni a pasit?

Figyelt kérdés
ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, akkor képesek inkább hazamenni, akár ilyen 11 órakor is. Legtöbbször persze az irigy barátnő rángatja haza. Totálra nem értem, miért éri ez meg a lányoknak, hogy inkább elmennek más helyre vagy hazamennek.
2012. jún. 22. 11:42
 111/154 anonim ***** válasza:
90%

A lányok, aki a barinőivel mennek bulizni, azért is vigyázni kell, mert a barátnő lehet, hogy nagyon hasznos, mert rábeszéli a lányt, hogy ismerkedni kellene pasikkal, de lehet, hogy éppen ő az, aki visszafogja a csajt, hogy nehogy már neki összejöjjön valami jó pasi.

A barátnők iszonyú irigyek tudnak lenni és képesek gonoszságból befékezni a lányt.

2012. jún. 22. 18:26
 112/154 A kérdező kommentje:
na hát erröl beszéltem...ráadásul tapasztalataimból, nem levegöbe beszélek.
2012. jún. 22. 18:28
 113/154 anonim ***** válasza:
Na, most már én is kíváncsi vagyok rád, dobj egy képet.
2012. jún. 22. 18:36
 114/154 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem vagy rossz vágású gyerek, bár a korod még nem tudom, de ha normálisan állnál a nőkhöz, én szóba állnék veled.

Olyan viszont a világon nincs, hogy pasiként csettintesz egyet és szétrakja a lány a lábát. Arra valók a prostik.

Ha sok szexre vágysz, szerezz egy barátnőt, azt dughatod, mint a lopott biciklit. Ha viszont nem akarsz kapcsolatot, akkor ne csodálkozz, hogy csak egyszer-egyszer jön össze a szex. (114-es voltam)

2012. jún. 22. 18:42
 115/154 A kérdező kommentje:

hát de hallom másoktól, hogy kajak minden nap felszednek valakit.

barátnö meg most van egy jelölt, de érettségizik, és totál nem is érdeklődik. Találkoztam vele már 3x és még mindig nem halad semerre a dolog. Meg igazából nekem nem nagy ügy szerezni egy kontaktot lánytól dizsiben, meg rádumálni, hogy majd találkozunk meg jupiminden. CSak ugye akiknek rendesen tetszem azok legtöbbször nem elég szépek. Nekem már az átlag csinos lány szépnek számit.

tegnap pl volt egy szemüveges, alacsony, nagymellű, átlagos testalkatú lány, ilyen fekete titkárnő hajjal meg fejjel, és wooooooooo, szemeztem vele, és látszott, hogy érzékeli, de nem viszonozta.

2012. jún. 22. 18:49
 116/154 A kérdező kommentje:
23vaok
2012. jún. 22. 18:49
 117/154 A kérdező kommentje:

nekem még nem mondta senki, hogy joképü vagyok. Viszont olyanra nem egy példa volt, hogy közönség elött ocsároltak, hogy ronda vagyok.

a nők akiknél nagyon bevágodtam, azokban csak a viselkedésem emléke hagyott nyomott. Kajak megmondta a csaj, hogy nem emlékezett a pofámra.

2012. jún. 22. 18:54
 118/154 anonim ***** válasza:

Nem vagy ronda, egyáltalán.

De tényleg a hozzáállásod a gond! Ne nézd már le ennyire a csajokat, ne tekintsd őket tárgynak, foglalkozz a lelkükkel, ne csak megdugni akard őket, és jönnek a sikerek is sorban! :D

2012. jún. 22. 18:57
 119/154 A kérdező kommentje:

de azt vágjátok, hogy haveromnak most két csaja is lett, pedig már nagyon furcsán viselkedik, és kajak tárgyként tekint a lányokra, akik még igy is szeretik? Mert tényleg eltorzult a gyerek személyiségreakcioi, nem képes már normális reakciokra, csak ilyen jerk köalfa viselkedésre.

ha pl megkérdezi töle egy lány, hogy mennyi az idő, akkor kb olyanokat válaszolna, hogy: HÁT MIVAGYOK ÉN, NAPÓRA?

szal ilyen szinten felületes lett a gyerek, mégis kell a lányoknak.

2012. jún. 22. 19:03
 120/154 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos a tapasztalat mondatja ezt velem: alapvetően két típusú pasi van.

1. Aki csak meg akar dugni, ezt megmondja, aztán utánam a vízözön, vagy sikerül neki, vagy nem. Ezt a típust én egyszerűen ge.cinek nevezem.

2. Aki csak meg akar dugni, de nem köti az orrodra, beszélget veled, elcsábít, érezteti, hogy partner számomra, megdug (mert neki sikerült), majd többet nem hív fel. Ez az intellektuális ge.ci.

Van kb fél százalék, akik egyik csoportba sem tartoznak: na, azt keresem én.

24/N (114-es vagyok még mindig)

2012. jún. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!