Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 21:49
61/79 A kérdező kommentje:
Ne haragudj már,de te összejönnél egy 15 éves kiscsajjal vagy egy 50 éves nővel?
2012. máj. 13. 19:24
62/79 anonim válasza:
Attól függ... :)
A 15 is más tészta, ahhoz bizony elég érett személyiségnek kellene lennie. Egyébként van olyan kultúra ahol simán kiházasítanak 15 éves lányt. De a példa mégis rossz, hiszen pl. a törvény a házasságot 17 éves kortól engedélyezi (ha jól tudom) és az említett fiú is 17 éves. Simán el tudom képzelni hogy beleszeressek egy 17 éves lányba.
63/79 anonim válasza:
Egyébként az egyik általános iskolai osztálytársam az akkori zenetanárunkkal él most együtt...
64/79 A kérdező kommentje:
Na jó,hagyjuk.Valszeg neked nagy hiányod lehet!
2012. máj. 13. 19:37
65/79 anonim válasza:
Ez nem volt túl elegáns módja a vitából való kihátrálásnak. :)
66/79 A kérdező kommentje:
Imádlak amúgy!Ha gondolod szívesen vitatkozok veled tovább priviben! :)
2012. máj. 13. 19:39
67/79 anonim válasza:
Imádsz ezek után? Furcsa vagy. :D
68/79 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok,de most mit vitatkozzak veled?
2012. máj. 13. 19:42
69/79 anonim válasza:
Hát te tetted fel a kérdést, aztán még ki is emelted miután már kaptál 5 oldalnyi választ. Úgy kell neked. :D
70/79 A kérdező kommentje:
Na jössz privire? :D
2012. máj. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!