Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?
Nekem speciel sokadlagos tényező, hogy a lány hány kiló. Persze nem jön be, ha mondjuk 100 - 120 kiló.
De a lényeg az, ami belül van. A testsúlyon lehet változtatni. És ebben az anorexiára kihegyezett divat-világban, sokkal jobb egy kellemes női alkat. (:
80%-os benned látom van néhány tévhit a fogyással kapcsolatban, de még mindig jobb, mint azok akik ezeket az értelmetlen "divat diétákat csinálják. :-)
Amúgy van aki szereti, van aki nem. Én konkrétan az átlagosat szeretem vagy sportosat. Nem szeretem egyik végletet sem.
a válasz egyszerű szerintem, mert Ők sem szeretik magukat, és ez sajnos sugárzik róluk (tapasztalatból beszélek, én sem vagyok egy nádszál) Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és kakild már le azt, hogy mit tartanak átlagosan szépnek! Igen, szép egy sportos női test, ahogy egy férfi is, de én pl. mikor megismertem páromat (több, mint öt éve) akkor ő is mackós volt, amit imádtam benne, és mai napig imádom érte. Én 159 centi vagyok, 56 és 67 között ingáztam, amikor megismerkedtünk, soha nem fogyókúráztam, mert imádok enni, csak sportolgattam, de 56 kilósan is elfogadtam magam, és 67 kilósan is. Most 75-78 kiló vagyok, (leszoktam a cigiről, és 5 hónapos terhes vagyok ez bizony némileg behatárolja a súlyomat, de nem vagyok hajlandó csatlakozni azokhoz a kismamákhoz, akik egyfolytában figyelik a súlyukat, hogy nehogy túl sokat fölszedjenek! Oké, nem eszem túl sok csokit, nem nassolok agyba főbe, és igyekszem sokféle zöldségből finomakat főzni, de ha megkívánok egy jégkrémet, akkor azt meg is eszem, mert első a baba érdeke, és ha megkívántam, annak oka van.
Szeresd magad olyannak, amilyen vagy, akár 30 kiló felesleggel is lehet valaki boldog, csak te magadat szeresd először, ha nem tudod ezt megtenni, akkor sétálj nagyokat, táncolj, mozogj többet, de hidd el NEM CSAK az a szép, aki vékony, és hurkátlan... (Egyébként meg az első osztály párnázott... a többi pedig fapados.. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!