Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?
Nem mindegy mit értünk duci alatt. más egy 80 meg egy 120 kilós.
És azért nem, mert a túlsúly egészségtelen és a férfiak az egészséges fitt nőket szeretik. Nem esztétikusabb szerinted egy sportos alkat?
Én meg mackós fiú vagyok, ugyanabban a helyzetben vagyunk.
Van kedved ismerkedni?
17/F
Étkezésre annyit tudok mondani - én soha nem szoktam koplalni csak nem zabálok sokat. Igazából próbálj meg reggelizni többet én általában valami szendzsót szoktam enni. Ebéd az olyan normális. Utána meg már csak gyümölcsöt esetleg gabonapelyhet soványhúst zöldséggel ami tetszik. És ha éhes vagy mindig igyál előtte, mert az agyad gyakran összekeveri a szomjúság és az éhség érzetet. Lehet csak szomjas vagy. Na meg a sok folyadék fokozza az anyagcserét és segíti a fogyást :) Igyál zöld teát, vagy lehet kapni a boltokban ilyen "fogyasztó" teát ami segíti szintén a gyorsabb anyagcserét (alias megfosat)... :D
Testedzésben a kardio edzést tudom ajánlani - ugrókötél, futás, biciklizés (spinning) utána pedig tornázni. (nem tudom hol van a túlsúly. fenékre combra és hasra is van sokféle gyakorlat :D). Persze mindehhez rengeteg sok kitartás kell de én is leadtam 8 kilót valahogy :) Szerintem próbáld meg nyárig még tök sokat változhatsz aztán a bikiniben is jobb kedved lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!