Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
71%

Nem mindegy mit értünk duci alatt. más egy 80 meg egy 120 kilós.

És azért nem, mert a túlsúly egészségtelen és a férfiak az egészséges fitt nőket szeretik. Nem esztétikusabb szerinted egy sportos alkat?

2012. máj. 6. 21:50
 2/79 A kérdező kommentje:
A 160 cm-hez pl a 73 kg-ot.
2012. máj. 6. 21:54
 3/79 anonim ***** válasza:
48%
Jó kérdés. Nekem azért, mert nem egy nő jut róla eszembe, hanem egy labda. Lehet túl sok focit nézek.
2012. máj. 6. 21:56
 4/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az úgy elmegy.
2012. máj. 6. 21:57
 5/79 anonim ***** válasza:
73%

Én meg mackós fiú vagyok, ugyanabban a helyzetben vagyunk.

Van kedved ismerkedni?

17/F

2012. máj. 6. 21:57
 6/79 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! :) Én egy kicsikét idősebb vagyok tőled! :)
2012. máj. 6. 22:05
 7/79 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért 160 centihez úgy az 50-52 lenne a normális. És te 23 kilóval vagy több. Nem gondolkodtál egy kis fogyókúrában? :S Most nem a pasik miatt hanem magad miatt. Vagy neked jó ez így?
2012. máj. 6. 22:06
 8/79 A kérdező kommentje:
Dehogy jó!Mindig azon jár az eszem!Most elkezdtem mozogni és próbálok normálisan étkezni,csak kezdő vagyok és nem tudom mi lenne a legjobb megoldás!?
2012. máj. 6. 22:08
 9/79 anonim ***** válasza:
94%
Mert Ducban születtek, és a helynek rossz híre van.
2012. máj. 6. 22:10
 10/79 anonim ***** válasza:
94%

Étkezésre annyit tudok mondani - én soha nem szoktam koplalni csak nem zabálok sokat. Igazából próbálj meg reggelizni többet én általában valami szendzsót szoktam enni. Ebéd az olyan normális. Utána meg már csak gyümölcsöt esetleg gabonapelyhet soványhúst zöldséggel ami tetszik. És ha éhes vagy mindig igyál előtte, mert az agyad gyakran összekeveri a szomjúság és az éhség érzetet. Lehet csak szomjas vagy. Na meg a sok folyadék fokozza az anyagcserét és segíti a fogyást :) Igyál zöld teát, vagy lehet kapni a boltokban ilyen "fogyasztó" teát ami segíti szintén a gyorsabb anyagcserét (alias megfosat)... :D

Testedzésben a kardio edzést tudom ajánlani - ugrókötél, futás, biciklizés (spinning) utána pedig tornázni. (nem tudom hol van a túlsúly. fenékre combra és hasra is van sokféle gyakorlat :D). Persze mindehhez rengeteg sok kitartás kell de én is leadtam 8 kilót valahogy :) Szerintem próbáld meg nyárig még tök sokat változhatsz aztán a bikiniben is jobb kedved lesz ;)

2012. máj. 6. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!