Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?
Én szeretem, persze van egy határ nálam is.
Jó az, ha egy kicsit vastagabb a kar-comb stb. De ne legyen hurkás... az már nem nekem való :)
19f
"veluk meg az agyban is elvezetesebb, foleg ha dus keblu:) 22f"
Tudod, a korodnál fogva, ez olyan grál lovagos.
Valójában a "dús kebel=logó csöcs.
Majd nézd meg rendesebben, ha hozzá jutsz.
Egyszerűen nem értem a nőket. Egyetlen értékük van, és azt is hagyják elveszni, a zabálással.
56%-os , és mi az az érték????
Amúgy meg, ha magadat elfogadod és szereted akkor több önbizalmad lesz és az szerintem szinte mindenkinek bejön ;)
"Tudod, a korodnál fogva, ez olyan grál lovagos.
Valójában a "dús kebel=logó csöcs.
Majd nézd meg rendesebben, ha hozzá jutsz.
Egyszerűen nem értem a nőket. Egyetlen értékük van, és azt is hagyják elveszni, a zabálással."
Te mekkora pokróc lehetsz, de komolyan! Egy duci nő is ugyanolyan értékes, mint egy soványabb példány, és ha számodra egyetlen értéke van egy nőnek, akkor pártolj át a hímnemhez, ott talán majd megtalálod az igazit.
Ha ennyit számít neked a külső, akkor te tényleg ennyit is érsz! A sovány nő szép, dekoratív, de egy telt nő sem csúnya azért, mert éppen telt. A szépség belülről fakad, de gondolom a te kis üres lelked ezt nem tudja értékelni.
A(z ostoba) pasik szégyellik a duci nőket. Ma, amikor a sikeresség "mérőszáma" a pénz, a márkás kocsi és az úgynevezett jó nő, lúzernek tartják azt, akinek duci nője van. Azon kívül fiatal (főleg kamasz) korban a férfiaknak a szexben fontos az esztétikai élmény is, és hát egy duci lány erre nem igazán alkalmas.
Azért pontosítsunk: bizonyos kor fölött - és főleg némi tapasztalat birtokában... - a pasik már nem eszerint választanak, és egyáltalán nincs ellenükre, ha egy nő duci. Ők ugyanis általában háziasabbak, melegszívűbbek és odaadóbbak az ágyban.
#26/27-nek:
"A szépség belülről fakad,"
Igen, én is így gondolom. Csakhogy ezt a szépséget kevesen érzik-értik...
"mifelénk a kutyák játszanak a csontokkal" Ez a kijelentés alapján belőled is árad a belső szépség. A "duciknak" is az tetszik, ha szidhatják a vékony lányokat, szóval ti sem vagytok jobbak egy cseppet sem.
Mindenkinek más az ízlése. Nem tudom mit kell fennakadni ezen folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!