Szeretik a fiúk a kerek arcú lépcsőzetes hajú oldal frufrrus arányosan duci lányokat?
A pasikat nem érdekli különösebben, hogy most lépcsőzetes a hajad vagy nem. Nekem csak fiú barátaim vannak, párom is van már évek óta. Észre sem veszik, ha befestem vagy levágatom a hajam. Akkor esetleg ha szőkéből fekete lennék és hosszúból rövid lenne a hajam.
Arányosan ducira, pedig azt tudom mondani, hogy ez függ életkortól és, hogy mennyire is vagy duci, mert van akinek a 60 kg is az és van akinek csak a 90. És nem mindegy, hogy egy 16 évesnek vagy egy 26 évesnek akarsz tetszeni, mert egy 16 éves inkább a külső szépségre megy, de egy 26 évesnek már a belső értékek is fontosak, jobban előtérbe helyezik azt, hogy hosszú idő elteltével is jól kitudjanak jönni egymással, hisz ezek a férfiak már nem rövid távú kapcsolatban gondolkodnak (jobb esetben).
Úristen... Ki akar járni 45 kg-os fiúval? Áhh....
Amúgy meg aki azt írja, hogy a fiúk nem szeretik a duci lányokat, és fogyjon le, az ne beszéljen már más nevében, csak a sajátjában.
[link] NE általánosítsatok, bár igaz, a fiúk lehet, hogy nem szeretik, de a férfiak között akad nem kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!