Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik olyan ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik olyan ismerkedős oldal, ahol duci csajokat keresnek és nem csak alkalmi kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Mert már próbálkoztam nagyon sok helyen interneten ismerkedni és nem jártam sikerrel :-(

Gondoltam ti hátha tudtok segiteni,hátha találkoztatok már ilyesmi oldallal...

Csak normális válaszokat kérek,mert az előítéletekből és a gúnyolódásokból már bőven kijárt és elegem lett az évek során.

Előre is köszöntem :-)

2008. aug. 20. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezt az oldalt ismered e.

[link]

2008. aug. 20. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

én még anno a love.hu-n ismertem meg a pasimat. de azóta eléggé felhígult az oldal. belenéztem ebbe a ducis oldalba, és sztem egész jó.

de az is jó 5let, h te írsz duci pasiknak, hátha ők is a normális fajtából vannak. hajrá!! :)

2008. aug. 21. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
www.teltlanyok.hu Nagyon jó oldal :)
2009. júl. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!