Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 Csutak_Balazs válasza:

Azért, mert más a divat. Vannak akik szégyellnek megjelenni egy duci nővel, csak mert félnek, hogy mit fog mondani róluk a világ. Volt amikor a duciság a jólét szimbóluma volt, bezzeg akkor divat volt ducinak lenni.

Persze nem lehet általánosítani és mindenki választhat azok közül, akiknek ő bejön.

2012. máj. 10. 17:40
 42/79 Csutak_Balazs válasza:
Ismerkedni kell minél több emberrel ( sokat beszélgetni ), meg fog kerülni az igazi. Hidd el, szerencsésebb lehetsz mint sok szexi nő, akiket csak azért választottak mert megfeleltek a közízlésnek.
2012. máj. 10. 17:47
 43/79 3Co válasza:
Én is a duci nőket szeretem. Szerintem egy duci lánynál nincs is jób télen melenget, pocijára lehet feküdni ha nincs tele persze(kaja kine jöjön.:) kedvesek oda adóak gondoskodóak. Jó simizni és markolászni is öket! És sokkal nagyobb a szexuális kisugárzásuk ha bele lendülnek! 25 F
2012. máj. 10. 19:36
 44/79 anonim válasza:
A leírt méreteidet továbbra is nagyon jónap tartom... sőt, nagyon szívesen megnézném őket élőben is :) (a tegnapi 08:42-es válaszadó)
2012. máj. 11. 08:44
 45/79 anonim válasza:
Mert ma minden az Ego-ról szól. Ismerkedéskor mi az első? A külső, mielőtt még megszólalnál. A külsőt pedig nagy %-ban mindig az adott kor irányzata szabja meg. A mostani "Gyakori kérdések" között szerepel a reinkarnáció kérdése. Megszületünk erre a földre, mindenki egy életfeladattal. Ebben benne lehet az is, hogy milyen testet választunk, és ez a test még milyen genetikát örököl a szüleitől. Ezzel a testtel kell megoldani az életfeladatainkat. Van aki egészségesnek születik, van aki nem. Van aki hosszú életet választ és meg is éli, még ha napi 3 doboz cigit is szívott 70 éven keresztül. Van aki tudatosan és a tudománytól elvárható legegészségesebben éli az életét, és 30 évesen valamilyen betegségben meghal. Van aki két kézzel habzsolja az életet, mert minden megadatott neki, szépség, gazdagság, jóság, vidámság, belevalóság és akkor jön egy végzetes baleset. Mindenkinek aki a választott testében kell, hogy megoldja életfeladatát és ez az, amivel sokan nem tudnak mit kezdeni. A megoldásra három dolog jöhet számításba. 1. Önismeret. Ismerd meg kívül-belül magad, a lelked legmélyebb bugyráig. Jó és rossz tulajdonságaid egyformán, mert ezeken tudsz változtatni. Ezek csak olyan változtatások, amelyekkel nem adod fel a teljes személyiségedet, mert belőled csak egy van ezen a világon, és te ugyanúgy része, puzzle-darabja vagy a mindenségnek. 2. Fogadd el magad, mert ha elfogadtad, és a kiegyensúlyozottság rezgése vesz körül, olyan emberek közelítenek hozzád, akiknek szüksége lesz a te kisugárzásodra, mert ők viszont ezen rezgések hiányából fakadóan fogják a társaságod keresni. 2. Mértékletesség. Mindenből!!!!! Alvás, étkezés, testmozgás, szórakozás, ízléses öltözködés, a test és lélek ápolása, munka, tanulás stb. Kerüld a szélsőségeket! Persze fiatalon ki-ki a vérmérsékletétől függően követ el butaságokat, de azok általában esetiek. Mindenkinek valahol meg van a párja, hogy rátalál-e, az kérdés! De addig is éld önbizalommal, vidáman az életed és tapasztalj, tanulj, mert mindenkinek ez a feladata. Azok akik vékonyabbak, mindegy, hogy olyannak születtek, vagy keményen kell edzeniük, fogyókúrázniuk a külsejük miatt, hidd el, nem biztos, hogy sokkal boldogabbak, mint a teltebb nők. Rövid távon talán, de egy életen keresztül naponta stresszelni azon, hogy mennyit mutat a mérleg? Elszáll az idő feletted és nem éltél! Te se ne a külsőségeken keresztül ítélj, mert egy kis gyanú fennáll bennem ezzel kapcsolatban. Ne a királyfit várd fehér lovon, mert ha azt várod és lesed, nem biztos, hogy észre fogod venni az igazit!
2012. máj. 11. 09:11
 46/79 anonim válasza:

Nos, én egyedül a személyes véleményemet tudom leírni (26/F), és nem a "szeretés/nem szeretés", hanem csakis az esztétika, vonzalom oldaláról.

Nekem jobban tetszik egy csinos lány. Ha meglátok egy csinos (most ez relatív, de formás, akár sportos, vékony, de egészséges, nincs rajta felesleges hájréteg) lányt/nőt, akkor beindulnak kémiai folyamatok a testemben, és elkezdek vonzódni hozzá, még ha csak egy pillanatra vagy tudat alatt is. Ez nyilván a testemben és a fejemben is lezajlódik. Persze sok mindentől függ, arc, haj, stb, de a kérdésed a duciságra vonatkozik.

Van egy kövérségi határ (a fentiek is befolyásolják, tehát személyenként változhat), ahonnan már, legalábbis elsőre, nem vonzódom egy lányhoz. Mert nem tetszik. Számomra ilyen egyszerű. Sajnálom, ha nem az ő hibája, ettől még lehet marhára kedves, szerethető, de pusztán fizikálisan nem fog tetszeni.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet molett barátnőm, akit nagyon szeretek. De ha az a kérdés, hogy ugyanaz a személy ducin vagy vékonyan tetszene jobban, akkor nekem az utóbbi. És nyilván csak az én környezetemből, de többen vannak így, az inkább kivétel, akinek kifejezetten jobban tetszenek a duci lányok.

(Ez pedig egy teljesen más kérdés, de egyre több a fiatalok között is a kövér, és sok olyan lány van, aki totálisan elégedetlen magával, mégsem tesz semmit azért, hogy egészségesebben éljen. Ez számomra negatív tulajdonság.)

2012. máj. 11. 11:27
 47/79 anonim válasza:
én nem értek azzal egyet, hogy miért nem szeretik! szal h többes számban beszélsz persze mert sok nem szereti de elárulom neked, hogy én nekem pl nincs vele gondom:) tulajdonképpen én lehet hülye vagyok és ki néz emiatt annak nem érdekel de én a kicsit húsosabb nőket szeretem és nem pedig a fogpiszkálókat:) persze legyen a csajnak sportos alkata meg legyen sportos, de engem nem nagyon szokott érdekelni, hogy egy csaj amit te is írtál "160cm 73 kg" sztem ez még nem is kövér még igen csak elviselhetőnek KÉNE LENNI sok férfinak, de vedd figyelembe h sajnos ma már a csontos a divat amikor majd leesik róla a bugyi olyan gebe:) de ez csak vélemény részemről oké egy kövér csaj szal én nem vetem meg ezért, mert nincs hozzá jogom hiszen nem is ismerem.
2012. máj. 11. 15:15
 48/79 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy, hogy egy zero IQ-s szemétláda bombázóval vagy vagy egy kedves helyes lánnyal, akin van felesleg. A pasik azért vállalják be inkább az előbbi csajt mert villoghatnak a barátaik meg a világ előtt velük. Én azt tudom tanácsolni, hogy kerüld el messzire azt a pasit, aki azért akar veled lenni mert 55kg vagy. Az nagyon gáz. Vannak másmilyen pasik is. Nehéz a keresés mert szar a felhozatal de nem szabad feladni! Sok szerencsét hozzá
2012. máj. 13. 07:33
 49/79 anonim válasza:

Én a sportos nőkre indulok be szexuálisan, egy túl duci hidegen hagy! Nem tehetek róla, és irigykedek is azokra, akik a duci nőket szeretik, mert vannak sokan, és sokkal könnyebben találnak párt, mint én. Én szinte esélytelen vagyok, mivel a "jó" nők meg velem nem állnak szóba! Ha tehetném átprogramoznám a szexuális vonzódásomat. Amúgy tényleg vannak a fogyással kapcsolatban súlyos tévhitek, ezt érdemes elolvasni:

[link]

2012. máj. 13. 09:57
 50/79 anonim ***** válasza:
Azért nem szeretik a férfiak a duci nőket, amiért te nem szereted a fiatalabb fiúkat.
2012. máj. 13. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!