Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?
Azért, mert más a divat. Vannak akik szégyellnek megjelenni egy duci nővel, csak mert félnek, hogy mit fog mondani róluk a világ. Volt amikor a duciság a jólét szimbóluma volt, bezzeg akkor divat volt ducinak lenni.
Persze nem lehet általánosítani és mindenki választhat azok közül, akiknek ő bejön.
Nos, én egyedül a személyes véleményemet tudom leírni (26/F), és nem a "szeretés/nem szeretés", hanem csakis az esztétika, vonzalom oldaláról.
Nekem jobban tetszik egy csinos lány. Ha meglátok egy csinos (most ez relatív, de formás, akár sportos, vékony, de egészséges, nincs rajta felesleges hájréteg) lányt/nőt, akkor beindulnak kémiai folyamatok a testemben, és elkezdek vonzódni hozzá, még ha csak egy pillanatra vagy tudat alatt is. Ez nyilván a testemben és a fejemben is lezajlódik. Persze sok mindentől függ, arc, haj, stb, de a kérdésed a duciságra vonatkozik.
Van egy kövérségi határ (a fentiek is befolyásolják, tehát személyenként változhat), ahonnan már, legalábbis elsőre, nem vonzódom egy lányhoz. Mert nem tetszik. Számomra ilyen egyszerű. Sajnálom, ha nem az ő hibája, ettől még lehet marhára kedves, szerethető, de pusztán fizikálisan nem fog tetszeni.
Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet molett barátnőm, akit nagyon szeretek. De ha az a kérdés, hogy ugyanaz a személy ducin vagy vékonyan tetszene jobban, akkor nekem az utóbbi. És nyilván csak az én környezetemből, de többen vannak így, az inkább kivétel, akinek kifejezetten jobban tetszenek a duci lányok.
(Ez pedig egy teljesen más kérdés, de egyre több a fiatalok között is a kövér, és sok olyan lány van, aki totálisan elégedetlen magával, mégsem tesz semmit azért, hogy egészségesebben éljen. Ez számomra negatív tulajdonság.)
Én a sportos nőkre indulok be szexuálisan, egy túl duci hidegen hagy! Nem tehetek róla, és irigykedek is azokra, akik a duci nőket szeretik, mert vannak sokan, és sokkal könnyebben találnak párt, mint én. Én szinte esélytelen vagyok, mivel a "jó" nők meg velem nem állnak szóba! Ha tehetném átprogramoznám a szexuális vonzódásomat. Amúgy tényleg vannak a fogyással kapcsolatban súlyos tévhitek, ezt érdemes elolvasni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!